Mangalia – Continuă lucrările de reabilitare a străzilor orașului, cu bani europeni

0
587

Primăria Municipiului Mangalia continuă, în această perioadă, lucrările de reabilitare a străzilor din centrul orașului, în cadrul unui proiect cu fonduri nerambursabile UE. De ieri, 3 aprilie, au demarat lucrările de frezare, consolidare și reabilitare a străzii 1 Decembrie 1918, pe tronsonul de drum „Sens giratoriu (str. Portului) – Bulevard – Casa Armatei”, în timp ce, pe strada Ștefan cel Mare a fost deja reabilitat un sens de circulație și se lucrează la celălalt segment de drum rutier.

„Pentru fluidizarea circulației și evitarea blocajelor în zona lucrărilor am decis să deviem transportul public și privat de călători, dar și circulația celorlalte autoturisme, pe ruta: Piața sud (Gheorghiță) – Bulevard (stație) – Sens Giratoriu (str. Portului) – Str. Portului – Liceul Bănescu-Cămine DAMEN (stație) – Club Nautic – BL M5 (stație) – Ștefan Cel Mare”, a declarat primarul Radu Cristian. Edilul a mai precizat că lucrările de reabilitare a tramei stradale pe aceste străzi importante se vor finaliza până la începutul sezonului estival, iar târgul de weekend va fi relocat.

„Constructorul ne-a dat asigurări că lucrările vor dura maximum două luni, pe fiecare sens de mers, iar până la sfârșitul anului în curs, toate cele trei artere rutiere cuprinse în proiect, respectiv Ștefan cel Mare, 1 Decembrie 1918, Rozelor, vor fi finalizate. Începând de sâmbătă, 8 aprilie, „Oborul” se va reloca temporar din parcarea RAJA – Casa Armatei, în parcarea din Portul Turistic, pe toată perioada cât se vor desfășura lucrările de reabilitare-sistematizare a străzii 1 Decembrie 1918, pe ambele sensuri de circulație”, a mai explicat primarul Mangaliei, Radu Cristian.

 


Mangalia News, 05.04.2023.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply