VARIANTA OCOLITOARE A MANGALIEI va avea UN NOU TRASEU și se va descărca în dreptul intersecției cu drumul vechi către Limanu, ca să ajungă până la PTF Vama Veche

0
2344
În ședința extraordinară din data de 13 martie a.c., consilierii locali din Mangalia au aprobat în unanimitate Proiectul de hotărâre privind aprobarea semnării actului adițional la Protocolul de Colaborare încheiat între U.A.T. Municipiul Mangalia și Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A. (C.N.A.I.R.), în vederea elaborării Studiului de Fezabilitate pentru obiectivul “VARIANTA OCOLITOARE A MUNICIPIULUI MANGALIA”.
Viceprimarul Municipiului Mangalia, domnul Dragoș Angelescu, președintele de ședință, a precizat faptul că „de la momentul semnării protocolului cu C.N.A.I.R. S.A., Ministerul Transporturilor și, până acum, în urma discuțiilor purtate, pentru că se dorește o variantă ocolitoare ce ar fi ideală să ajungă până la punctul de trecere frontieră, se va modifica traseul variantei ocolitoare a Municipiului Mangalia, în sensul că nu va mai descărca la Unitatea Militară, înainte de podul spre Limanu și va descărca în dreptul intersecției cu DC 9, drumul vechi către Limanu, în DJ 393, este drumul care duce către Negru Vodă. Astfel că, vor fi două etape de implementare a acestui proiect, etapa 1 care este deja semnată și proiectată, cea strict de pe raza U.A.T. Mangalia, iar în etapa II, conform actului adițional, care se va semna astăzi, va fi cooptat inclusiv UAT Limanu, pentru a putea fi proiectat traseul variantei ocolitoare ce va duce până în punctul de trecere frontieră și va ocoli inclusiv satele 2 Mai și Vama Veche”.
Procesul-verbal-al-sedintei-extraordinara-convocata-de-indata-13.03.2023.


Mangalia News, 02.04.2023. (sursa: mangalia.ro).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply