Urmare a demersurilor făcute de Primăria Limanu, a fost anulată licitația organizată incorect de ABADL pentru 13 subsectoare de plajă din Vama Veche (DOCUMENT)

0
533

libris.ro%20
AMAZON! Acum puteți comanda și AICI orice produse din oferta AMAZON! Livrare promptă în România, direct din Germania!
carturesti.ro%20
După cum informează Primăria Limanu, Administrația Bazinală Ape Dobrogea-Litoral a încercat, în mod incorect, să închirieze suprafețe pentru care este deschis un litigiu cu Primăria Limanu privind dreptul de proprietate. Astfel, ABADL a scos la licitație în vederea închirierii 13 subsectoare de plajă din Vama Veche, care includ și terenuri care nu le aparțin și pentru care Primăria Limanu acționase anterior ABADL în judecată privind dreptul de proprietate.
Ca urmare a acestui demers, în conformitate cu legislația în vigoare, Primăria Limanu a solicitat anularea licitațiilor demarate de ABADL, pentru suprafețele care fac obiectul acțiunilor în instanță.
„Ne dorim să protejăm în acest fel interesul public, iar cei interesați să aibă informațiile complete asupra situației juridice a acestor subsectoare. Din faptul că a fost anulată licitația, înțelegem că ABADL a recunoscut eroarea. Sperăm ca Administrația Bazinală Ape Dobrogea – Litoral să revină la procedurile legale și să demareze o acțiune în conformitate cu drepturile de proprietate pe care le deține, astfel încât să nu compromită total prin aceste greșeli sezonul estival în Vama Veche, în contextul în care licitațiile pentru închirierea plajelor au fost deja amânate foarte mult timp”, afirmă Daniel Georgescu, primarul comunei Limanu.

Anunt referitor la anularea licitatiei publice demarate de ABADL:

Anunt-Anulare-licitatie ABDL-Vama Veche.


Mangalia News, 02.04.2023.piese-auto-mangalia.ro

carturesti.ro%20


Leave a Reply