Doamnele din Limanu sunt invitate la Căminul Cultural din 2 Mai, unde va avea loc o întâlnire cu primarul Daniel Georgescu, pe tema creșterii calității vieții în comunitate

0
725
„Am reușit să facem din Limanu un loc din ce în ce mai atractiv pentru familiile tinere, care caută o alternativă față de viața agitată din oraș. Rolul pe care îl are o mamă este esențial pentru familia ei. Prin urmare, pentru noi, este extrem de important să aflăm ce consideră doamnele că trebuie să îmbunătățim, dar și care sunt dificultățile pe care le întâlnesc pas cu pas, în viața de zi cu zi”, afirmă Daniel Georgescu, edilul comunei.

Dorim să sprijinim creșterea natalității, cât și strămutarea familiilor de la oraș către Limanu, iar astăzi, de la ora 16.30, la Căminul Cultural din 2 Mai, Primarul Daniel Georgescu le așteaptă și le invită la o întâlnire pe toate doamnele din comuna noastră, unde vrem să aflăm cum putem să aducem o îmbunătățire a calității vieții.

O școală mai dotată, o grădiniță cu program prelungit sau un loc de muncă mai ofertant! Toate acestea sunt componente ale unei vieții normale de familie.

„Întâlnirea de astăzi vine în întâmpinarea unui proiect demarat de Gabriela Firea, ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, ministru al PSD, care propune o strategie clară pentru sprijinirea femeilor, a mamelor singure sau a celor cu mai mulți copii. De asemenea, discutam despre protejarea femeilor împotriva abuzurilor, dar și despre șansele reale pe care le au doamnele la o carieră!”, mai declară primarul Daniel Georgescu.

Vă așteptăm astăzi, la ora 16.30, la Căminul Cultural din 2 Mai, pentru a discuta despre toate aceste facilități, dar și pentru a afla de la doamnele din Limanu ce consideră că trebuie să schimbăm, pentru a crește calitatea vieții în comunitatea noastră! 


Mangalia News, 29.03.2023.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply