ALTERNATIVA TECHIRGHIOL – CNAIR a primit răspuns de la Agenția de Mediu Constanța

0
805

Anunț public privind decizia etapei de încadrare.

COMPANIA NAȚIONALĂ DE ADMINISTRARE A INFRASTRUCTURII RUTIERE S.A., reprezentată de CONSITRANS S.R.L., cu sediul în mun. București, bd. Dinicu Golescu, nr. 38, titular al proiectului, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM CONSTANȚA: ESTE NECESARĂ EFECTUAREA EVALUĂRII IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI ȘI NU ESTE NECESARĂ EFECTUAREA STUDIULUI PRIVIND EVALUAREA IMPACTULUI ASUPRA CORPURILOR DE APĂ, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul ALTERNATIVA TECHIRGHIOL (INCLUSIV REȚELE DE UTILITĂȚI), în județul Constanța, mun./oras/com. Constanța, Cumpăna, Agigea, Eforie, Techirghiol, Topraisar, Tuzla, 23 August, intravilan, extravilan.

1. Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului Constanța, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni-joi, între orele 8-16, vineri între orele 8-14 precum și la următoarea adresă de internet (http://apmct.anpm.ro).

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

2. Publicul interesat poate depune propuneri în ceea ce privește conținutul raportului privind impactul asupra mediului la sediul autorității competente pentru protecția mediului Constanța, în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.


Mangalia News, 16.03.2023.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply