Vă urez Sărbători cu lumină, bucurie, cu tihnă. Să trăiți, să înfloriți! Cât de mult și cât de bine, decideți dvs. LA MULȚI ANI! Sorin Stanciu, președinte al UZPR

0
721
„Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România încheie un an important. Organizația noastră a crescut, s-a extins, a contat tot mai mult în societate, s-a vădit un aliat al presei și al publicului. Am întâmpinat provocările uniți, toate vocile au fost ascultate, toate deciziile au fost cumpănite, toate obstacolele depășite prin efortul și coeziunea tuturor membrilor noștri. Îndrăznesc să spun că felul în care ne desfășurăm activitatea este un model de armonie în diversitate.

Sub aceste auspicii, așteptăm anul 2023 cu încredere și cu speranță. Știu că putem conta pe loialitatea jurnaliștilor profesioniști, față de vocația lor și față de opinia publică; știu că vor continua să performeze și să-și depășească limitele; știu că vor rămâne uniți alături de UZPR, care îi susține, îi promovează și le apără interesele. Știu că toți colegii mei sunt conștienți de misiunea lor și de importanța rolului pe care și l-au asumat. De aceea, cred că anul 2023 va fi unul al jurnaliștilor dedicați, al dumneavoastră, profesioniștii Uniunii.

Să trăiți, să înfloriți cât de mult și cât de bine aștept de la dvs.!
Vă urez Sărbători cu lumină, bucurie, cu tihnă. Da, vă vă puteți opri o clipă, înconjurați de cei dragi, doar pentru a reîncepe în 2023 mai puternici, mai deciși. Vă doresc să vă îndepliniți aspirațiile, să vă vedeți visurile împlinite și să reușiți să construiți tot ceea ce puteți construi – ziare, reviste, emisiuni de radio și de televiziune, site-uri, bloguri, podcasturi. Acestea sunt răspunsul la veșnica sete a omului de a ști.
Închei, așa cum îmi place să spun:
Să trăiți, să înfloriți! Cât de mult și cât de bine, decideți dvs.
LA MULȚI ANI!”
Sorin Stanciu,
Președinte al UZPR.


Mangalia News, 24.12.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply