„FONDURI EUROPENE, SUCCESE ROMÂNEȘTI”, campanie demarată de StirileProTV | O serie de reportaje despre modul în care banii europeni au transformat din temelii localități întregi [VIDEO]

0
691

farmec.ro
carturesti.ro%20
Marcel Ioan Boloș, ministrul investițiilor și proiectelor europene (MIPE): #BaniiEuropeniSchimbăVieți, ale noastre și ale generațiilor ce vin din urmă: Este laitmotivul la care nu am renunțat nicio secundă în cei 15 ani de când activez în acest domeniu frumos al fondurilor. Sunt ani în care am văzut cum proiecte de succes aduc României #autostrăzi, infrastructura feroviară, #şcoli, #infrastructura spitalicească și multe altele. În continuare, alocările din Planul Național de Redresare și Reziliență și Politica de Coeziune 2021-2027 ne permit să visăm că mai avem multe de demonstrat.

StirileProTV demarează în această perioadă campania „FONDURI EUROPENE, SUCCESE ROMÂNEȘTI”, o serie de reportaje despre cum banii europeni au transformat din temelii localități întregi. Sunt alături de toate aceste inițiative, pentru că poveștile de succes dau încredere beneficiarilor și cresc apetitul pentru accesare.

Beclean, un oraș cu 13.000 de locuitori, unde au ajuns până acum 60 de milioane de euro, este unul dintre cele mai bune exemple în acest sens. Vă invit să vă convingeți singuri, urmărind materialul de mai jos.

Citiți și: stirileprotv.ro/stiri/beclean-orasul-din-romania-unde-autoritatile-au-reusit-sa-invinga-piedicile-si-birocratia-si-si-au-schimbat-vietile-in-bine.html



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply