BARZA DOMNULUI MINISTRU – Comedie spumoasă, cu replici scânteietoare și o distribuție de excepție, Miercuri, 16 noiembrie, la Casa de Cultură din Mangalia!

0
779
starshiners.ro%20
TEATRUL PRINCIPAL ne invită la noua sa premieră, comedia “BARZA DOMNULUI MINISTRU”, ce va avea loc la Casa de Cultură din Mangalia, Miercuri, 16 noiembrie 2022, de la ora 19.00, cu o distribuție de excepție: Adriana TRANDAFIR, Mihai CIUCA, Laura COSOI, Doina TEODORU și Gabriela FĂTU.

Adaptare după André Roussin, piesa scrisă în anul 1951, înlănţuie o suită de situaţii pline de haz, în care qui-pro-quo-urile se succed rapid, iar personajele dau replici scânteietoare, într-o comedie explozivă.

Cu “BARZA DOMNULUI MINISTRU”, intrăm în familia Jaquet, care urmează a fi blagoslovită cu noi membri. Olympe, soția politicianului Charles, rămâne însărcinată exact când acesta ia măsuri legislative în direcția drepturilor sexuale și reproductive. Georges, băiatul celor doi, așteaptă un copil cu secretara tatălui său. Thèrése, fata în casă, este și ea însărcinată, la fel și Annie Jaquet, fiica politicianului și a lui Olympe.

Astfel, Teatrul Principal propune una dintre cele mai spumoase comedii ale repertoriului francez, plină de încurcături, tot soiul de aventuri şi năzbâtii ale personajelor: “BARZA DOMNULUI MINISTRU”. Costume: Geanina Punkosti. Regia: Lucian Iancu.

Acces general: 70.00 lei. Biletele se pot procura online pe ticketstore.ro, sau de la Casa de Cultură din Mangalia. Rezervări: 0751268332.


Mangalia News, 01.11.2022.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.roLeave a Reply