După Trofeul GUTÂI, pilotul Emil Ghinea ocupă Locul 2 la Open, dar punctează ca Locul 1 la GENERAL, în Campionatul Național de Viteză în Coastă [FOTO/VIDEO]

0
1429
Pilotul Emil Ghinea, prezent cu Norma M20F la Campionatul Național de Viteză în Coastă – TROFEUL GUTÂI 2022, a terminat cu bine competiția, după eforturi supraomenești depuse de el, de echipa sa și de prietenii care i-au sărit în ajutor, pentru a participa la această cursă.

Iată ce ne-a declarat Raluca-Elena Ghinea, ”copilotul de suflet” al Campionului Emil Ghinea și ”mâna sa dreaptă” în materie de organizare:

”Emil s-a situat pe Locul 2 la Open, dar punctează ca Locul 1, Jerome France fiind cu licență one event, deci în afara clasamentului final. Emil rămâne în cursa pentru câștigarea trofeului de sfârșit de an. Vrem să aducem la Mangalia Trofeul de campion absolut la Viteză în Coastă 2022. 

Se putea face mai mult, dar oboseala si-a spus cuvântul, pentru că Emil, acum două săptămâni, în cursa de la Straja, a rămas fără motor. S-a spart motorul. A plecat duminica trecută în Anglia, unde s-a fabricat motorul. Joi, pe 25 august, la oa 13.00 a plecat din Anglia către Baia Mare. Eu, împreună cu un prieten, am plecat de la Mangalia cu mașina de curse pe platformă. Ne-am întâlnit vineri, în Baia Mare. S-a montat motorul și toată mașina până la ora 12.00. A doua zi a fost la start. Nu a fost o zi ușoară, pentru că mașina a făcut o grămadă de “fițe”. I-am dat de cap până la ultima manșă de antrenamente cronometrate. A doua zi, după o noapte de somn, pentru că și Emil se simțea rău sâmbătă dimineața, a revenit în forță, reușind pe a doua manșă de concurs să-l depuncteze pe adversarul sau direct. Fără această victorie, tot efortul ar fi fost în zadar. Ne-am fi mulțumit doar cu titlul de vicecampion. Rămânem optimiști și sperăm ca la următoarele etape să avem parte de victorii”. 

MN: Felicitări, dragilor, pentru Trofeul Gutâi și pentru tot! Suntem alături de voi, iar prin noi, suntem siguri că vă țin pumnii mulți dintre milioanele de cititori pe care-i are Mangalia News în țară și peste hotare! Vă dorim numai succese, în continuare!

Raluca-Elena Ghinea: ”Avem nevoie de susținere. Există trei factori: unul financiar (cel mai important), talentul – există și norocul (acesta poate fi influențat de energia pozitivă a susținătorilor). Vă mulțumim pentru că sunteți alături de noi!”

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Emil Ghinea: “CURSA VIEȚII MELE” – cursa de 8 zile.

“O cursă începută duminică și terminată tot duminică. O cursă care a constat în km, ore, minute și am ajuns la secunde. Pentru mine și toți ai mei, este cea mai mare victorie de până acum. Am făcut din imposibil, posibil. Dacă miercuri nu vedeam soluționarea problemei, joi la prânz am plecat cu motorul în portbagaj din Anglia și a început cursa contra cronometru – montarea mașinii pentru Trofeul Gutâi (mulțumesc, Călin Făgădar), etapă la care, dacă nu ajungeam și dacă nu am fi făcut rezultatul de azi, am fi pierdut șansele la titlu și tot efortul ar fi fost în zadar.
Mașina a fost o “franțuzoaică nesuferită”, în acest weekend, dar, pe final si-a arătat adevărata valoare. Pe ultima urcare, unde am reușit să scot un timp care să mă claseze pe locul 2 la Open, dar locul 1 la GENERAL, în economia punctelor în bătălia pentru poziția de lider în clasamentul final.
Thank you, Julian Godfrey and Scott Reed, we love you guys!
Mulțumesc baieților mei nebuni (știu ei care). 🙂
Mulțumesc familiei pentru susținere,
Mulțumesc partenerilor pentru sprijin!”


Mangalia News, 28.08.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply