PENINSULA CU BUNĂTĂȚI! Prima ediție a pieței volante s-a deschis în Piața Ovidiu din Constanța, lângă Muzeul de Istorie Națională și Arheologie. Vă invităm să susțineți producătorii locali

0
922

farmec.ro
carturesti.ro%20

PENINSULA CU BUNĂTĂȚI!

„Piaţa volantă de lângă Muzeul de Arheologie din Constanța a fost inaugurată sâmbătă dimineaţă şi cred că aşteptările au fost mari, spre foarte mari. Unii cred că va fi clar încă de la încept, un succes sau un eşec. Eu nu cred aşa, alb sau negru, cred că este genul de proiect care are nevoie de timp şi colaborare între părţi, pentru a creşte, cu condiţia să fii dispus să vezi părţile bune. De aceea, indiferent cum va fi la deschidere, vă rog să vă gândiţi şi să contribuiţi cu opinii despre:

  • Ce v-a plăcut?
  • Ce fel de produse v-ati dori să mai fie în piaţă?
  • Dacă, pe viitor, programul să rămână acelaşi, sau poate să fie schimbat într-o altă zi a săptămânii (în principiu, pentru că producătorilor le-ar fi mai uşor, ar fi mai mulţi, nu mulţi lucrează în weekend);
  • Dacă locaţia să rămână aceeaşi, sau să fie schimbată şi unde.

Tineţi cont că, deocamdată, piaţa are aviz doar pentru fructe-legume, produse apicole și flori. Pentru restul de produse (conserve, carne, lactate, păsări etc), piaţa are nevoie de alt aviz şi facilităţi in plus (de ex, curent), iar producatorii au nevoie de aviz DSV.

Dacă susţineţi piaţa, susţineţi producătorii locali, cumpărând produse!”. (Iuliana Ludoșanu).

UPDATE: ”Am făcut și un mic filmuleț cu piața de azi, duminică, 14 august, unde am avut și fond sonor, prin bunăvoința unui artist ambulant”. 

”Câțiva ȚĂRANI DOBROGENI, în Piața Ovidiu, în spatele Muzeului din Constanța, vă invită să cumpărați produse locale. Le puteți arăta suportul dv, cumpărând de la micii producători. Mulțumim RADPP, pentru invitație”. (Claudiu Morosanu). Vezi și: taranii-dobrogeni.ro

VIDEO, aici: facebook.com/claudiu.morosanu

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

RADPP Constanța ne informează:

Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța a amenajat o nouă piață volantă, de unde constănțenii vor avea posibilitatea să achiziționeze direct de la producătorii locali fructe și legume proaspete, de sezon, dar și flori sau produse ale stupului.

Piața volantă va funcționa în luna august, pe strada Vasile Canarache, din Piața Ovidiu (lângă Muzeul de Istorie Națională și Arheologie și Edificiul Roman cu Mozaic), după următorul program:
– Sâmbătă, 13 august (08:00 – 14:00);
– Duminică, 14 august (08:00 – 14:00);
– Sâmbătă, 20 august (08:00 – 14:00);
– Duminică, 21 august (08:00 – 14:00).

Producătorii interesați să își comercializeze produsele pot depune o cerere tip la sediul RAEDPP Constanța, din Bdul. Tomis nr. 101 – Serviciul Administrare Piețe, Târguri și Oboare (program de lucru: luni – joi, între orele 08:30 – 15:00; vineri, între orele 08:30 – 13:00). Cererea se poate ridica de la sediul Regiei sau poate fi descărcată accesând următorul link (https://raedpp-constanta.ro/piete-targuri-si-oboare…/).

Informații suplimentare pot fi obținute apelând numărul de telefon 0241580523.


Mangalia News, 14.08.2022.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply