Timişoreanul Cosmin Adrian Simu, terapeutul ”cu mâini de aur” – Medalia de Bronz la Campionatul Mondial de Masaj, care a avut loc la Atena

0
3838

Timişoreanul Cosmin Adrian Simu a luat medalia de bronz la Campionatul Mondial de Masaj, care a avut loc în luna iunie a.c, în Grecia, la Atena.

Majoritatea sportivilor din Timişoara îl cunosc şi au apelat la terapeutul Cosmin, despre care se spune că are „mâini de aur”. Cosmin are un cabinet particular în Timișoara, unde ajută pacienții prin chiroterapie, masaj terapeutic, masaj de relaxare, masaj cu vaccum, reflexoterapie, presopunctură și alte proceduri specifice acestei ramuri.

Cosmin Adrian Simu este apreciat în comunitatea de pe Bega și pentru actele de caritate pe care le face. Amintim doar că tratamentele pentru copii și pentru seniorii de peste 70 de ani le face gratuit.

Recent el a fost numit directorul regional al Asociației de Masaj și Terapii Complementare Giurgiu, oraș în care s-a născut. Cu toate acestea el își va desfășura cu preponderență activitatea, în continuare, în orașul de pe Bega.

Campionatul Național de Masaj este în primul rând o competiție, dar în același timp și o oportunitate pentru participanți de a găsi inspirație profesională și de a crea legături între ei. Prin participarea la această la această competiție, terapeuții au posibilitatea să-și îmbunătățească tehnicile și să contribuie la promovarea activităților desfășurate. (autor: Olimpiu Bulzan, timispress.ro).

MN: După cum afirmă Cosmin, în aceste zile se află pe litoral, până marți, 16 august. Pentru programări în Mamaia: 0743100628!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


Mangalia News, 13.08.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply