Ediția taberei de vară Atlantykron 33 s-a încheiat. Iată un rezumat VIDEO al celor 6 zile petrecute pe insula “Inelul de Piatră” de la Capidava, realizat de Adi Dedu 

0
1599
Adi Dedu: ”Ediția taberei de vară Atlantykron 33 s-a încheiat. Iată un rezumat video al celor 6 zile petrecute pe insula ”Inelul de Piatră” de la Capidava, care cuprinde diverse momente din cadrul atelierelor și conferințelor din tabără. Acest video este dedicat atât tuturor participanților la ateliere, cât și întregii echipe Atlantykron, cărora le mulțumesc pentru sprijin și pe care îi felicit pentru efortul depus ca această tabără să iasă așa de bine!

Academia Atlantykron reprezintă o şcoală de vară, organizată în natură şi dedicată cunoaşterii. Pentru zece zile pe an, pe un ostrov sălbatic în mijlocul Dunării, de mărimea unui stadion de fotbal, care devine prietenos doar în această perioadă, aducem tehnologii de înaltă performanţă, lectori de marcă, invităm virtual, prin teleconferinţe, specialişti din întreaga lume să ne împărtăşească din experienţa lor. Activităţile din timpul Academiei Atlantykron acoperă un palier larg, pornind de la ştiinţă şi cultură până la artă şi sport.

Aici au avut loc peste 30 de activităţi interesante, 24 de ore din 24. De-a lungul timpului, pe această insulă au trecut peste 10.000 de tineri şi invitaţi, care au învăţat reciproc, unii de la alţii”. www.atlantykron.org; www.adidedu.com

Adi Dedu: Gânduri post-Atlantykron.
Atlantykron 33 s-a încheiat. A fost o săptămână foarte încărcată cu multe momente frumoase, multe ateliere foarte faine, multă informație bună de la oameni de top din cele mai interesante domenii: artă, SF, tehnologie, sport, cultură, performanțe umane, astronomie și multe altele.

În cadrul acestei ediții, am condus un workshop de fotografie de natură la care au participat peste 40 de persoane dornice să exploreze natura prin lentilele foto. Mă bucur profund că oamenii au plecat acasă cu informații prețioase care să-i ajute să-și ducă fotografia la un alt nivel. Sper să ne revedem cu bine și anul viitor la o nouă ediție în care vom evolua împreună spre noi orizonturi.
Într-una din diminețile petrecute pe acea insulă în mijlocul Dunării, rememorez un moment trăit alături de câțiva țigănuși care ne-au vizitat în timp ce fotografiam.
Țigănușul | The glossy ibis | Plegadis falcinellus.


Mangalia News, 09.08.2022. Mulțumim, Adi Dedu.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press RomâniaLeave a Reply