„Odată cu asfaltarea străzii Oituz, în jurul Geamiei Esmahan Sultan, ne apropiem de finalul proiectului de modernizare a 17 străzi din municipiul Mangalia”, afirmă primarul Radu Cristian

0
754

farmec.ro
carturesti.ro%20
„Odată cu asfaltarea străzii Oituz, în jurul Geamiei Esmahan Sultan, ne apropiem de finalul proiectului de modernizare a 17 străzi din municipiul Mangalia. Din punct de vedere al infrastructurii rutiere, începutul de an a fost destul de fructuos, având în vedere că am reușit să asfaltăm străzi si alei care nu au mai văzut reparații de zeci de ani, atât din bani de la bugetul local, dar mai ales din fonduri U.E.

Știm că mai sunt multe de făcut, tocmai de aceea sunt programate lucrări de asfaltare a străzii Rozelor, Bulevardului 1 Decembrie 1918, dar și a altor artere importante din oraș. Toate aceste lucrări trebuie corelate cu investițiile efectuate de RAJA de extindere și modernizare a rețelei de apă și canalizare. Orașul nostru se modernizează, dar pentru asta suntem nevoiți să facem apel la intelegerea dumneavoastră și să vă cerem scuze pentru disconfortul creat pe durata lucrărilor”, afirmă Radu Cristian, primarul Mangaliei, pe pagina sa de socializare.


Mangalia News, 14.07.2022.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply