Constantin-Daniel Cadariu, ministrul Antreprenoriatului și Turismului a anunțat data oficială de lansare a celei de-a treia ediții a programului Start-Up Nation România [VIDEO]

0
578

farmec.ro
carturesti.ro%20

Constantin-Daniel Cadariu, ministrul Antreprenoriatului și Turismului, a susținut o conferință de presă, marți, 12 iulie a.c., ora 11:00, la Palatul Victoria, în cadrul căreia a anunțat data oficială de lansare a celei de-a treia ediții a programului Start-Up Nation România.

Cea de-a treia ediție a programului Start-Up Nation va fi lansată marți, 19 iulie, la ora 10.00, pe platforma granturi.imm.gov.ro! În cadrul etapei de înscriere pentru cei doi piloni, respectiv Start-Up Nation România și Start-Up Nation Diaspora, aplicanții, cu profilul, user și parola generate, vor completa, semna electronic, încărca și transmite formularul electronic de înscriere.

Aplicația electronică va fi deschisă timp de 30 de zile lucrătoare, până pe 01 septembrie, ora 20:00 a ultimei zi de înscriere, cu posibilitatea de prelungire a termenului, până la epuizarea bugetului.

Mai multe informații, inclusiv prezentarea programului și a rezultatelor din edițiile anterioare: https://bit.ly/3Pbe3jk


Mangalia News, 13.07.2022.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply