Ziua Apelor Române, sărbătorită cu entuziasm la Mangalia [Foto/VIDEO]

0
1077
Mangalia, prin Liga Navală, rămâne consecventă unui eveniment deosebit pentru români. Anul acesta, la Mangalia, s-a organizat cea de-a 16-a editie a Zilei Apelor Române. Sarbatoarea a fost initiata inca din anul 1928 de catre Liga Navala Romana, infiintata cu patru ani inainte si isi leaga numele de o seama de personalitati ale istoriei Romaniei, printre care Jean Bart si Regele Carol I.
Comitetul National Roman pentru Drepturile Copilului, filiala Constanta si CSR Nest s-au alaturat cu entuziasm acestui demers, numarandu-se printre sponsori. Lasam imaginile de mai jos sa vorbeasca de la sine. Doar trebuie spus ca, desi vremea ne-a fost potrivnica, sute de elevi de la Colegiul Economic Mangalia, Școlile Gimnaziale nr. 2, 3 si 5, cat si zeci de militari profesionisti din unitatile Garnizoanei Mangalia s-au intrecut pe plaja la concursurile de cros, trasul la parama, fuga in sac, fuga cu oul in lingura si o parte dintre ei la sah. Ii felicitam pe toti participantii, le uram multa sanatate si ii asteptam si in 2023, mai puternici si mai entuziasti!
Mentionam si faptul ca s-au alaturat participantilor si 14 elevi de la scoala Gimnaziala Ceptura, jud. Prahova, insotiti de două cadre didactice, care au raspuns invitatiei organizatiei noastre. (Comitetul National Roman pentru Drepturile Copilului, filiala Constanta, președinte, ing. Liana Naum).

VIDEO, pe pagina Mangalia Liga Navala.


Mangalia News, 12.06.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply