Colegiul Economic Mangalia, Locul I în clasamentul general al jocurilor sportive și marinărești organizate cu ocazia ZILEI APELOR ROMÂNE

0
943
Sâmbătă, 11 iunie 2022, Liga Navală Română – filiala Mangalia a organizat pe faleza şi plaja din Mangalia un eveniment menit să atragă tinerii spre viața și cultura marinărească, ZIUA APELOR ROMÂNE.

Marinarii militari din unităţile garnizoanei, alături de elevi ai liceelor și şcolilor generale din municipiu s-au întrecut într-o serie de concursuri sportive și marinărești, precum crosul elevilor, fuga în sac, aruncarea bandulei, fuga cu oul în lingură sau trasul la parâmă. De asemenea, elevii au participat și la un campionat de şah, fiind ulterior recompensați cu diplome, medalii, cupe, dulciuri și răcoritoare.

Elevii Colegiului Economic Mangalia, coordonați de prof. Cioroiu Daniela Carmen și prof. Ciobănel Raluca Simona, au câștigat o serie de probe, situându-se pe locul I în clasamentul general al medaliilor, alături de reprezentanții Școlii Gimnaziale „Gala Galaction” (locul II) și ai Școlii Gimnaziale Nr. 2 „Sfântul Andrei” (locul III).

Felicitări tuturor participanților și mulțumiri organizatorilor, în special domnului Comandor (r) Eugen BULBOACĂ, Președintele Filialei Mangalia a Ligii Navale Române!
Componența echipei Colegiului Economic Mangalia:
Someșfălean Rebeca Gabriela,
Margalina Andrei,
Filimon Raul Gabriel,
Baciu Raluca Georgiana,
Geileanu Mario – Emanuel,
Ghilan Robert Alin,
Cercel Sebastian Mihai,
Gheorghe Darius Ionuț,
Dinică Ioan Ionuț,
Neguțu Andreea Cristina,
Huțanu Valentin.


Mangalia News, 12.06.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply