Lecția de Poezie Cala-tiană, la Galeria CALA din Saturn | Reportaj de Aurelius Belei și un cuvânt din partea gazdei [Foto/VIDEO]

0
1465

“Cea mai preţioasă călătorie este aceea pe care o facem în sufletul nostru”.
Mircea Eliade.

Sâmbătă, 11 iunie 2022, a avut loc LECŢIA DE POEZIE a Răsăritului (nr. 559), organizată de Societatea Culturală Apollon-România şi Academia Internațională de Literatură și Artă – marca „Excelenţă la Apollon”, la Galeria CALA din stațiunea Saturn (un minunat spațiu de culoare și armonie sufletească!)
Lecția de Poezie Cala-tiană – Saturniană:
– Vernisaj pictură Luiza Cala Cernaianu;
– Lansarea volumului de debut în poezie “Cuvintele vindecă” – Alina Ramona Ene.
A fost un autentic și cald recital de muzică și poezie. Momente transformate magic de puterea cuvintelor în clipe de amintiri de neuitat cu și despre prieteni ai Poeziei.
Mulțumesc Excelenței Sale, Domnului Ambasador cultural Convenția ONU-Geneva, George Călin, Lusi Luiza Cala Cernaianu, Viorica Călin, Maria Petrescu, Aura Floris, Liliana Ghiţă Boian, Pandele Jianu, Carmen Florian, Ioana Duţă Bîrsan, Ştefan Doroftei, Constantin Corcinschi, Liliana Corcinschi, Garofita Jianu, Apostu Gabriela, Virgil Stan. (Abumul FOTO integral, pe pagina facebook.com/aurelius.belei).

Lusi Luiza Cala Cernaianu: Cala-tiene 11.06.2022, Galeria Luiza Cala:

„George Călin, omul cu o mie de inimi, cel care a întemeiat un solid templu pentru sute de alți oameni cu o mie de inimi – Societatea Culturală Apollon – a condus o Lecție de poezie la mine în galerie. Armonia a fost amplificată de prezența altor oameni cu o mie de inimi, prieteni ai Cala-tienelor, autori din zonă. Mirifica rețea de inimi a ridicat gând bun/frumos către Universul, acum, încercat.
Mulțumesc apolloniștilor prezenți: Călin Viorica, Aura Floris, Maria Petrescu, Liliana Ghiţă Boian, Pandele Jianu, Aurelius Belei, Carmen Florian, Ioana Duţă Bîrsan, Ştefan Doroftei, Constantin Corcinschi, Liliana Corcinschi, Garofita Jianu, cât și prietenilor mei: Maria Gheorghiu, Garofița Jianu, Anca Bucur, Ana Oleniuc, Apostu Gabriela, Virgil Stan! Mult noroc, Alina Ramona Ene (cea care a debutat ieri)!”

MN: Mai multe instantanee, pe pagina gazdei evenimentului: facebook.com/lusi.cernaianu


Mangalia News, 12.06.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply