ANUNȚ! Lansarea etapei de înscriere a măsurii ”Granturi pentru capital de lucru acordate entităților din domeniul agroalimentar”

0
439
Ministerul Antreprenoriatului și Turismului anunță lansarea etapei de înscriere a măsurii “Granturi pentru capital de lucru acordate entităților din domeniul agroalimentar”, din cadrul schemei de ajutor de stat instituită prin ORDONANȚA DE URGENȚĂ nr. 61 din 06 mai 2022, privind unele măsuri pentru acordarea de microgranturi și granturi pentru capital de lucru entităților din domeniul agroalimentar cu finanțare din fonduri externe nerambursabile.

În acest sens, MAT publică procedura de implementare a măsurii însoțită de anexe, în forma care a fost transmisă spre publicare către Monitorul Oficial.

Formularul electronic de înscriere va fi activ pe link-ul:  granturi.imm.gov.ro,  ÎNCEPÂND DE JOI, 26 MAI  2022, ora 10:00 și va rămâne activ până MARȚI, 31 MAI, ora 20:00.

Facem mențiunea că preînscrierea este disponibilă la acest moment, dar recomandăm aplicanților ca, începând de miercuri, 25 mai 2022, să realizeze demersurile premergătoare înscrierii.

Anexa 1 Formular înscriere 

Anexa 2 Contract de acordare a ajutorului de stat

Anexa 3 Model Împuternicire

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Anexa 4 Lista agenții

Anexa 5 Declaratie IMM

Anexa 6 Calculul intreprinderii

Anexa 7 Declarație ajutor de stat

Anexa 8 Raport de progres

Ordin procedura 24.05.2022

Proiect procedură.

Procedura de Implementare privind microgranturile prevăzute de către ORDONANȚA DE URGENȚĂ nr. 61 din 06 mai 2022 este gestionată de către Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale.


Mangalia News, 25.05.2022.piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press RomâniaLeave a Reply