Prima Sală de Sport din 2 Mai, construită de la zero, a fost inaugurată! [Album FOTO]

0
1165

farmec.ro
carturesti.ro%20
De astăzi, copiii din 2 Mai au la dispoziție un loc special pentru orele de sport! După ce construcția fost demarată de Primăria Limanu în 2019, astăzi, 15 aprilie 2022, a fost inaugurată, la 2 Mai, prima sală de sport destinată copiilor din localitate. Această sală nouă, aferentă Școlii Gimnaziale din 2 Mai are toate dotările necesare pentru ca orele de sport să se desfășoare în condiții moderne.

“Este o zi specială pentru noi, locuitorii comunei Limanu. Este momentul pe care l-am asteptat încă din 2019, atunci când a fost eliberată autorizația de construire a acestei Săli de Sport. Am fost întotdeauna constienți de importanța acestui obiectiv pentru copiii din localitatea 2 Mai și, iată că avem încă o promisiune pe care am respectat-o față de comunitatea noastră. Au fost eforturi majore și recunosc că nu a fost un proces usor. Dar, iată-ne în fața unui vis împlinit! Copiii din 2 Mai au acum o Sală de Sport modernă, cu toate facilitățile necesare pentru a se antrena și, de ce nu, pentru a face performanță”, susține Daniel Gheorghe Georgescu, primarul comunei Limanu.

Valoarea proiectului a fost de 2,2 milioane lei, iar fondurile au fost asigurate exclusiv din bugetul Primăriei Comunei Limanu. Sala de sport din 2 Mai va fi, totodată și baza de antrenament pentru sportivii Clubului “Poseidon” Limanu-2 Mai.

“Limanu este o pepinieră de campioni pentru disciplina – Lupte! Facem performanță și acest lucru se vede la fiecare competiție în care sunt înscrisi sportivii noștri. Sub îndrumarea antrenorilor Cornelius Dorian Trucmel și Alina Elena Ivan, copiii  de la Clubul Poseidon au ajuns la campionate internaționale și au reușit performanțe extraordinare! Suntem alături de ei și trăim cu emoție fiecare competiție la care participă, iar de astăzi au si o sală modernă, unde să se antreneze, indiferent de sezon”, mai spune Daniel Gheorghe Georgescu.

Tocmai datorită performanțelor înregistrate de sportivii din Limanu, astăzi, la inaugurarea sălii de sport au fost prezenți chiar președintele Federației Române de Lupte, Răzvan Pârcălabu, Marilena Dragnea, subprefect, Florentina Cristache, director Direcția Județeană de Tineret și Sport, Vasile Vicol, președintele Asociației Județene de Lupte, Felix Stroe, senator de Constanța, Cristina Dumitrescu, deputat de Constanta, dar si Nicolae Moga, fost senator, Cetățean de Onoare al comunei Limanu.

“Cunosc rezultatele excepționale ale acestor sportivi și mă bucur pentru că domnul primar Daniel Georgescu s-a ținut de cuvânt și a reușit să construiască o sală de antrenament pentru acesti tineri talentați. Cred în talentul lor, iar performanțele se vor vedea și în continuare. Multumesc pentru invitație și suntem alături de sportivii Clubului Poseidon și de antrenorii lor. Mult succes si cât mai multe medalii câștigate pentru România!”, a declarat  Răzvan Pârcălabu, președintele Federației Române de Lupte.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 15.04.2022.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply