Departamentul pentru Românii de Pretutindeni sprijină proiecte culturale și acțiuni ce contribuie la procesul de învățare a limbii române în rândul tinerei generații, sau înființarea de școli cu predare în limba română în afara țării, prin finanțări nerambursabile

0
872
Departamentul pentru Românii de Pretutindeni: Educația și cultura au un rol definitoriu în modelarea atitudinii sociale. În perioade de schimbări dramatice precum cea din prezent, acestea devin adevărate motoare în adaptarea la realitățile sociale, economice și politice, în menținerea unității unei națiuni sau a unei comunități, dar și în ajutorarea celor aflați în nevoie.

Prin programul anual de finanțări nerambursabile, ne dorim să susținem cât mai multe proiecte educaționale și culturale. Vrem să sprijinim acțiuni ce contribuie la procesul de învățare a limbii române în rândul tinerei generații, sau proiecte precum înființarea de școli cu predare în limba română în afara țării.

Cultura reprezintă o altă axă prioritară a Departamentului. Considerăm că ea este cea care stă la baza unei populații etnice sănătoase și bine închegate.
Așteptăm proiectele voastre la adresa: [email protected]
Ghidul de finanțare nerambursabilă 2022 și documentația necesară pot fi consultate aici: http://dprp.gov.ro/web/sesiune-de-finantare-2022/


Mangalia News, 24.03.20222.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply