Diplomă de Excelență, din partea Centrului Cultural Româno-German ”Dumitru-Dorin Prunariu”, din Germania, acordată profesorului Traian Lupu, directorul ziarului online Mangalia News

0
1842

Diplomă de Excelență, din partea Centrului Cultural Româno-German ”Dumitru-Dorin Prunariu”, din Germania, acordată profesorului Traian Lupu, directorul ziarului online Mangalia News.

Ionela van Rees-Zota:
Stimate Domnule profesor Traian Lupu,
Suntem onorați să vă anunțăm că vi s-a acordat Diploma de Excelență, din partea Centrului Cultural Româno-German ”Dumitru Dorin Prunariu”, din Nürnberg, Germania. Aceasta Diplomă o primiți pentru că ați promovat intens valorile și Cultura Românească în țară și peste hotare. Cu această ocazie, vă felicităm respectuos.
Mit freundlichen Grüßen / Cu stimă,
Ionela van Rees-Zota, Președinte fondator.

Distinsă și dragă Doamnă Ionela van Rees-Zota,
Apreciez din toată ființa acest semn excepțional de aleasă prețuire, care mă onorează în mod cu totul deosebit. Vă mulțumesc, în numele întregii echipe Mangalia News, care lucrează de aproape un deceniu sub nobilul ideal de a promova intens valorile Neamului nostru, Cultura și Arta românească. Acest lucru, pot spune că l-am făcut cu mare drag și cu devotament, în toate cele CINCI DECENII, ”LA CATEDRA DIN CETATE”, aici, între Dunăre și Mare, așa cum îmi place să le spun colegilor mai tineri cărora le-am acordat diverse interviuri…
Despre activitatea noastră, vă invit, pe dumneavoastră și pe cititorii cotidianului Mangalia News, să deschideți câteva linkuri, aici. (În acest editorial sunt și colaboratorii de elită pe care-i avem). Partenerii media Mangalia News, aici.
Rubricile dedicate Culturii și Artei românești sunt aici. (Categorii și subcategorii, pe genuri artistice). Ne mândrim și cu rubrica specială dedicată Diasporei românești, dar și cu faptul că, încă de la lansare, cotidianul online Mangalia News este partener media oficial în proiectul ARCA TV, Televiziunea care emite din Houston, Texas, USA, pentru românii de pretutindeni și de Postul de Radio ProDiaspora, care emite din Germania. Alte articole și interviuri de suflet, aici (click pe foto):

Încă odată, calde mulțumiri pentru acordarea acestei Onorante distincții. Vom afișa Diploma de Excelență la loc de cinste, pe frontispiciul ziarului nostru.
Vă mulțumesc și vă admir pentru tot ceea ce faceți la Centrul Cultural Româno-German ”Dumitru-Dorin Prunariu”, dar și pentru publicistica românească, prin AȘII ROMÂNIEI, o altă realizare minunată!
Vă rog să-i transmiteți calde mulțumiri și urări de sănătate și prosperitate distinsului și dragului Președinte Onorific al Centrului Cultural Româno-German, Excelenței Sale Domnului Dumitru-Dorin Prunariu, cosmonaut dr. inginer, Membru de Onoare al Clubului Rotary International Mangalia.
Cu aleasă stimă,
Prof. Traian Lupu,
Senior Editor,
Coordonator programe Mangalia News.
********************************
COMENTARII:
Vladescu Anca:
Felicitări, om minunat al Mangaliei!!!
Felicitări, om devotat Culturii!!!
Felicitări pentru recunoașterea internațională și succes in continuare!!!
Traian MN: Mulțumesc, minunată și dragă colega. Aprecieri admirabile, ca și cea care mi le adresează. 🙂 Îmbrățișări și gânduri bune! Ținem aproape, întru idealurile noastre frumoase, în care credem! Cu plecăciune.
Vladescu Anca: Întotdeauna!!!
Liana Naum: Ce frumos gest! Dar meritat! Felicitari!
Traian MNMulțumesc pentru aprecieri, ca între ”veterani”. Vă îmbrățișez (virtual).
Ionel Rugea: Felicitari!
Traian MN: Mulțumesc frumos, dragă Ionel, admirabil coleg de breaslă.
Negoita Alina: Sunteti un exemplu pt cei care vin din urma! Sa arătăm și ce avem frumos și bun și eventual sa și luptam ca aceste aspecte sa se perpetueze și sa fie împărtășite, ar trebui sa ne fie deviza! Felicitări!
Traian MN: Mulțumesc tare frumos, minunată colega. Te așteptăm alături de noi, în Echipa Mangalia News!
Negoita Alina: Dacă aș face față, mi-ar fi drag!
Traian MN: Cu siguranță, vei face față! 🙂 Poți fi corespondent sau reporter voluntar Mangalia News, în condițiile Legii voluntariatului!
Daniela Carmen Teohari:
Bravo, profesorul meu drag și bun! Oameni ca dumneavoastră, mai rar! Va iubesc!!!
Traian MN: Mulțumesc tare mult, iubita și draga noastră Dana Năzdrăvana, prietenă admirabilă, (mult) mai tânără și mai frumoasă! 🙂
Isabella Onofrei: Felicitări, tată și bunic drag!!!!
Traian MN: Vă iubesc, dragii mei dragi! Fără voi, fără ”Familia Lupilor din Mangalia”, cu siguranță, nu aș fi putut face atâtea lucruri bune. Vă iubesc și vă îmbrățișez pe toți! Împreună, suntem o Echipă minunată, oriunde ne-am afla!
Tat Mar: Ce surpriza frumoasaaa!!!!! Felicitari, domnule profesor TRAIAN!!!! Minunat!!!!
Traian MN: Mulțam tare fain, con-bănățeanul-ardeleanul meu drag! 🙂 Sunt profund onorat. 
Tat Mar: Ma bucur mult mult pentru DUMNEAVOASTRA!!! VA imbratisez cu drag!!!
Lucreția Berzintu: Felicitări și succes pe mai departe!
Traian MN: Vă mulțumesc, cu aleasă stimă, dragă doamnă Lucreția. Sunt onorat.
Alina Elena Ivan: Felicitări și putere de muncă!
Traian MN: Sărut mâna, doamna Alina. Mulțumesc pentru urare și… Ținem aproape! Așteptăm noi recorduri ale sportivilor pe care-i îndrumați.
Maria Andresiu: Felicitari, domnule profesor!!!
Traian MN: Mulțumesc, draga mea ”fostă colegă de școală”, așa cum îmi place să mă adresez dragilor mei elevi din gimnaziul mangalian… 🙂 Te îmbrățișez, virtual, cu mare drag. 
Maria Cazacu: Tot respectul! Felicitari!
Traian MN: Mulțumesc, dragă și talentată colega. Ținem aproape, pentru Frumos, pentru Artă, pentru Adevăr! 
Maria Cazacu. Meritati din plin, nu numai una, nenumarate, pentru toate lucrurile deosebite pe care le-ati facut si le faceti.
Senorica Ardeleanu: Felicitări, Domnule profesor Traian Lupu!
Traian MN: Mulțumesc tare mult pentru urare, colega dragă. ”Întinerim” împreună! 🙂
Senorica Ardeleanu: Câta dreptate aveți! 🙂
Metin Zeadin: FELICITARI, Domnule profesor!
Traian MN: Mulțumesc, Metin, drag coleg de scenă, în vremurile mai tinere… 🙂 Toate cele bune!
Mioara Gram: Realizari binemeritate! Felicitari si toata pretuirea!!
Traian MN: Mulțumiri calde, draga noastră Mioara, atât de aproape de noi, prin tot ceea ce faci, la rândul tău, în domeniul presei! Sănătate deplină și numai bine! 
Anca Bucur: Frumos. Bravo!
Florin Iordanoaia: Felicitări, Domnule Profesor!
Carmen Gabriela Stroe: Felicitari domnule profesor! Multi ani, cu binecuvantari, sa va dea Dumnezeu!
Mircea Solomon: Bravo, Traiane, ai fost si ramai un om minunat!
Traian MN: Mulțam tare fain, Moțule drag. Voi sunteți oglinda mea. 
Raluca Vilau: Felicitari!
Mariana Marin: Felicitări, domnule profesor Traian Lupu!
Un Om deosebit, minunat! Cu stimă și respect, o fostă elevă.
Traian MN: Draga mea, ai fost, ești și vei fi o colegă minunată, un model pentru discipolii pe care-i ai și-i vei avea în continuare! Te îmbrățișez, virtual, cu multă căldură. Toate cele bune!
Ciprian Placinta: Bravo! Felicitări!
Traian MN: Mulțumiri calde, pentru mesaj. Tuturor, numai bine! Ținem aproape!
Adriana Andreescu: Felicitări, pentru că vi s-a acordat Diploma de Excelență, din partea Centrului Cultural Româno-German ”Dumitru Dorin Prunariu”, din Nürnberg, Germania!
Traian MN: Vă mulțumesc pentru apreciere, distinsă și dragă colegă, admirabil dascăl pentru atâtea generații! Sănătate multă și numai bine!
Cristi Crăciun: Felicitări, domnule profesor Traian MN Lupu! Meritați pe deplin această recunoaștere a muncii dumneavoastră!
Traian MN: Mulțumesc din suflet pentru aprecierile valoroase, drag și admirabil prieten Cristi. Pe mai departe, numai împreună vom reuși! 
Angela Elena Soare: Felicitări, din toată inima!
Traian MN: Mulțumirile mele cele mai calde, pentru urarea venită din inima dvs, mare cât un Soare! 🙂
Paul Stoica: Sincere felicitări!
Traian MN: Mulțumesc, Maestre drag. Sănătate și numai bine! Ținem aproape!
Florenta Ghezea-Pirnea: Felicitări, domnul Traian!!! Sunteți un super suflet!!! Sănătate multă, vă dorim.
Traian MN: Flori, draga mea, îți mulțumesc tare mult pentru cuvintele frumoase și atât de valoroase pentru ”adrisant”. Vă îmbrățișez și vă iubesc pe toți ai casei. Sănătate și numai bine! Mi-e dor de o ”repetiție muzicală”… 🙂
Florenta Ghezea-Pirnea: Ne revenim noi și, să avem sănătate, că le-om face noi pe toate! 🙂
Mirela Varciu Zamfir: Felicitări, domnule profesor! Meritați să vi se recunoască aportul dumneavoastră continuu la cultura orașului!
Traian MN: Mulțumesc, draga și deosebit de talentata mea ”coleguță de școală”. 🙂 Voi sunteți sprijinul meu moral cel mai important! V-am promis, la despărțire, că vom ține legătura pe internet, să continuăm ceea ce am început în gimnaziu, să nu lăsăm să se stingă flacăra Pasiunii, bucuria Cunoașterii, bogăția Frumosului artistic, Credința și Adevărul, mai presus de toate! Prin Mangalia News, copilul meu de suflet, generația voastră merge mai departe: https://www.mangalianews.ro/…/pro-artis-mangalia…/

Mangalia News, 26.11.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply