Tehnologie All in one pentru elevii din Hârșova

0
913

Prof. Sorin Mihai, inspectorul școlar general, a participat marți, 3.11.2020, la o întâlnire cu reprezentanții Asociației Arată că îți pasă Hârșova și ai unui agent economic din comunitatea Hârșova, în vederea inaugurării unor echipamente performante care să sprijine profesorii în activitatea didactică, în contextul învățării on-line.

În cadrul acestui parteneriat au fost furnizate 5 pachete interactive de tipul IQboard Evolution AiO UST 100″ Future Teaching – All in one, distribuite după cum urmează: 3 pachete pentru Liceul Teoretic Ioan Cotovu Hârșova și 2 pachete pentru Școala Gimnazială nr.1 Hârșova. Pachetul cuprinde: tablă interactivă, videoproiector, computer integrat, microfon, tastatură, mouse wireless, software în limba română. De asemenea, printr-o sponsorizare oferită de asociație și agentul economic cadrele didactice vor beneficia de o sesiune de formare în vederea optimei utilizări a echipamentelor respective.

Întâlnirea de marți a constituit un bun prilej de a discuta cu cei prezenți abordarea învățământului dual și în zona Hârșova, deoarece există o consistentă disponibilitate a partenerilor, precum și resurse în această direcție. Sub această formă s-ar putea crea un mediu stimulativ pentru tinerii din comunitate, oferindu-se multiple posibilități de a-și utiliza propriul potențial în creionarea unui parcurs educativ solid, cu dublu beneficiu: personal și comunitar, a afirmat prof. Sorin Mihai, inspector școlar general.


Mangalia News, 05.11.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply