Denis Tudor (co-fondator Swisspod Technologies): Hyperloop este viitorul transportului [VIDEO]

0
2722

Denis Tudor este CEO și co-fondator la Swisspod Technologies. Startup-ul său construiește cele mai eficiente și accesibile soluții Hyperloop.

CEO & co-founder Swisspod Technologies Denis Tudor.

M-am îndreptat spre Denis, pentru a afla mai multe despre Hyperloop și de ce crede el că Hyperloop este viitorul transportului.

1. Viteza ucide planeta. Cum speră Hyperloop să oprească criza climatică?

Viteza ucide planeta, da, așa este. Cred că este timpul să ne concentrăm pe eficiență și durabilitate. Compania noastră Hyperloop, Swisspod, se concentrează să aducă pe piață cele mai accesibile și eficiente soluții Hyperloop, ceea ce înseamnă sustenabilitate.

Ca idee, pentru o viteză medie de deplasare cu 10 ori mai mare decât o mașină electrică, emisiile de CO2 / km / pasager sunt de 4 ori mai puține.

Trebuie să oprim criza climatică și este datoria noastră (a oamenilor de știință și a antreprenorilor) să convingem factorii de decizie să implementeze astfel de soluții.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

În acest moment, ne concentrăm pe reducerea amprentei de CO2 în Elveția, pentru o rută între Geneva și Zurich (226 km). Vă propunem o soluție de 17 minute, cu un cost de consum de energie pe pasager pe călătorie de aproximativ 8 CHF.

2. Care este al cincilea mod de transport?

Al cincilea tip este… al cincilea mod de transport. Avem avioane, trenuri, mașini și bărci.

Hyperloop va fi noul mod de transport, care poate fi definit „la fel de rapid ca un avion, dar mai convenabil decât un tren”.

Reprezintă o soluție de transport care poate atinge viteza supersonică (1200 km/h), cu emisii mai mici de CO2 și consum de energie mult mai mic.

Citiți articolul original aici: Denis Tudor (co-founder at Swisspod Technologies): Hyperloop is the future of transportation.

MN: Bravo, Denis Tudor! Ne mândrim cu tine, alături de părinții tăi – Lakme Tudor și Eugen Tudor! Alte articole despre Denis Tudor, mangalianul nostru drag, puteți citi AICI.


Mangalia News, 20.06.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply