CUM E CORECT? Când se scrie „vi” și când se scrie „vii”? – a fost articolul cel mai căutat, în luna mai, pe Mangalia News! Pe locul doi, tot un articol despre Gramatică!

0
1429

farmec.ro
carturesti.ro%20

CUM E CORECT? Când se scrie „vi” și când se scrie „vii”? – a fost articolul cel mai căutat, în luna mai, în paginile cotidianului online Mangalia News! Pe locul doi, s-a situat articolul intitulat CUM E CORECT? SĂ AIBĂ, SĂ AIBE, SAU SĂ AIVĂ?

Semne bune, de interes pentru scrierea și exprimarea corectă în limba română! Mulțumim pentru colaborare, doamnei Elena Petcu, profesoară de Limba și literatura română la Școala Gimnazială ”Gala Galaction” din Mangalia, redactorul seriei de articole publicate sub genericul CUM E CORECT.

Pe locul trei la căutări pe Mangalia News, în luna mai, s-a situat articolul: Deplasarea în interiorul Zonei Metropolitane Constanța este permisă fără declarație pe proprie răspundere. Ce localități cuprinde ZMC

MN: Vă mulțumim, stimați cititori și vă invităm să ne scrieți despre subiectele preferate, pe adresa de e-mail a redacției: [email protected]


Mangalia News, Joi, 04.06.2020.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply