Arca TV: MATRICEA, o emisiune despre ce a fost și ce a devenit Educația, cu doi români geniali – profesorul doctor Florian Colceag – antrenorul geniilor din România, împreună cu profesorul doctor Daniel Onofrei, de la Catedra de Matematică a Universității din Houston, Texas, USA [VIDEO]

0
1171

MATRICEA, emisiune despre ce a fost și ce a devenit Educația. Cum putem ca, în viitorul apropiat, să vedem dincolo de manipulare și bombardamentul informațional, cum îi putem educa pe copiii noștri și, mai ales, cum ne putem educa pe noi înșine, pentru a vedea dincolo de aparențe.

Universul și tot ceea ce ne înconjoară este Matematică. Ecuațiile simple ale vieții vor fi rezolvate de către doi români geniali, Profesorul Doctor Florian Colceag – antrenorul geniilor din România, împreună cu Profesorul Doctor Daniel Onofrei, de la Catedra de Matematică a Universității din Houston, Statele Unite ale Americii, față în față, într-o emisiune-eveniment, în curând la Arca TV!

O emisiune unică, cu doi giganți ai matematicii care vorbesc despre educație, manipulare, despre educația copiilor nostri și mai ales despre cum ne putem educa pe noi înșine pentru a vedea dincolo de aparențe. Nu rata dialogul din laboratorul Matricei, Sâmbătă, la ora 20.00, ora României! (Realizator: Lucian Blaga, CEO Arca TV).

*Mangalia News este partener media oficial al proiectului Arca TV. Rubrica specială dedicată Arca TV, Televiziunea românilor de pretutindeni, poate fi vizitată AICI.


Mangalia News, 04.06.2020.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply