Diaspora în Direct, Duminică, 31 mai 2020 | Arca TV | VIDEO‎‎

0
996

‎Diaspora în Direct, Duminică, 31 mai, ora 21.00, ora României.

Dr. Ovidiu Hurduzeu, scriitor și critic social, absolvent al Stanford University, un român care a stat 30 de ani în Statele Unite ale Americii, vine la Diaspora în Direct să ne explice motivele întoarcerii sale în România și inițiativele în care este implicat.

Continuăm interviul cu Ion Petrinca din Las Vegas, un român care păstrează vii tradițiile și portul popular românesc.

Împreună cu Tudor Petrut, încercăm să revitalizăm inițiativa de deschidere a Centrului Comunitar din Los Angeles și dorim ca toți românii din comunitate să se implice în acest demers.

Marian Petruta ne ține la curent cu inițiativa din emisiunea trecută, în care încercăm să obținem ajutorul congressman-ului local în rezolvarea problemei unei românce din Chicago.

Natalia Ghilascu aduce noutățile din comunitățile moldovenești și lansăm în curând emisiunea Succes la Pătrat, în care veți cunoaște români de succes și poveștile lor.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mihai Mateiasi, cu știrile din Comunitatea românească din Michigan și revoltele din Minneapolis, declanșate de uciderea unui bărbat de culoare de către Poliția din Minneapolis.

Adrian Ardelean, despre ce s-a mai întâmplat în ultima săptămână în Montreal, Canada, Claudia Gutulescu, cu știrile din Londra, iar @Raluk Maria Petrică are o invitată specială din Castellon, Spania.

Petrecem dimineața în Australia cu Raresh Badrea din Melbourne și Catalin Ovidiu Anastase din Sydney, care vă aduc veștile de la antipozi.

Nu rata Diaspora în Direct de Duminică, 31 mai, ora 21.00, ora României!

Mangalia News este partener media oficial al proiectului Arca TV. Rubrica specială dedicată Arca TV, Televiziunea românilor de pretutindeni, poate fi vizitată AICI.


Mangalia News, 31.05.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply