Murad anunță că va păstra cel puţin 90% dintre angajaţi şi va deschide două centre de ajutor social, la Constanța și Mangalia

0
745

Omul de afaceri Muhammad Murad a transmis pe contul său de Facebook, că se va lupta să păstreze contractele de muncă a cel puțin 90% dintre angajații actuali ai companiilor controlate de el.

Trăim momente de disperare. Nimeni nu știe ce va urma, ce va fi mâine, poimâine. Oare este un test de autoevaluare sau este un blestem pentru păcatele făcute de noi însuși? Mulți dintre noi se află în spitale, alții mai norocoși în carantină și alții mai fericiți în izolare. Iar cei liberi se simt binecuvântați”, scrie Murad.

De asemenea, antreprenorul susține că, în următoarele trei zile, va deschide în Constanța și Mangalia, două centre de ajutor social pentru persoanele care au venituri până în 1200 de lei.

„Cu toate că sunt foarte mirat de felul în care gestionează guvernul această criză, prin lipsa de comunicare cu mediul privat, întârzierile în luarea deciziilor și mai mult bâlbâială în ce privește măsurile în special economice care ne privesc pe noi.

Continuarea, pe constantadeazi.ro, 26.03.2020.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply