Domnul Mihai Luca, tatăl fraților Ionel, Gelu, Ciprian, Verginica și Lucian Luca, a trecut la cele veșnice… Odihnească-se-n pace

0
2346

Ieri (vineri, n.r) după-amiază, a trecut la cele veșnice domnul Mihai Luca. La numai câteva zile distanță între cele ale lunii decembrie de cea pe care a iubit-o atât de mult, soția Tasia. Veșnică și luminoasă fie-le, împreună, pomenirea! Prohodirea va avea loc mâine, duminică, 15 dec., la biserica parohială “Nașterea Maicii Domnului”, din Mangalia. (Preot, părintele Nicușor Stroe).

Corpul defunctului va fi depus azi, la ora 14:30, la capela Bisericii ”Sfântul Mina”, de unde va fi condus de către cei apropiați, mâine, duminică, 15 decembrie, în jurul orei 14:00, spre Biserica “Nașterea Maicii Domnului”, din Mangalia, pentru Slujba de prohodire. Înmormântarea va avea loc mâine, duminică, la ora 14:30.

Mihai Luca a fost un mare sportiv în tinerețe. A practicat lupte și atletism. Armata a făcut-o la “Vânătorii de munte”. A lucrat în Șantierul Naval Mangalia și a fost unul din membrii fondatori  ai Clubului Sportiv Mangalia. 

Suntem alături de familia îndoliată și le transmitem Sincere Condoleanțe, fraților Ionel, Gelu, Ciprian, Verginica și Lucian Luca, precum și tuturor celor apropiați. 

Odihnească-se-n pace, domnul Mihai Luca, alături de soția sa, Tasia.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 14.12.2019.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply