ÎNCĂ UN INCENDIU LA O MĂNĂSTIRE DIN JUDEȚUL CONSTANȚA!

0
940

Pompierii constănţeni au fost solicitaţi, duminică noaptea, 6/7 octombrie, să intervină la un incendiu în perimetrul unei mănăstiri! De data aceasta este vorba despre mănăstirea de la Costineşti, acolo unde arde, conform primelor date, o anexă.

Este un nou incendiu la o mănăstire, după cel devastator, înregistrat joi, 3 octombrie, la Adamclisi – detalii și VIDEO, AICI! (replicaonline.ro).


În cursul nopții trecute, pompierii au fost solicitați să intervină la mănăstirea din Costinești, unde izbucnise un incendiu.

Ajunși la fața locului, au constatat că arde o magazie de lemne, de 25 mp. Din fericire, nu s-au înregistrat victime și nu a fost nici pericol de propagare.

A intervenit o autospecială de stingere cu 5 subofițeri din cadrul stației Tuzla, timp de 40 de minute, pentru localizarea și lichidarea focului. Cauza probabiă a incendiului a fost flacăra deschisă.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Se fac cercetări pentru a se stabili dacă a fost sau nu pus intenționat focul.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Constanța, a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere. ”Nu putem vorbi despre suspecți, momentan. Dosarul se deschide in rem, deci față de faptă”, a precizat Andreea Munteanu, purtător de cuvânt al IPJ Constanța. (ordinea.ro)

Citiți și: Județul CONSTANȚA: Magazia unei mănăstiri distrusă de un incendiu care ar fi fost provocat intenţionat


Mangalia News, Luni, 07.10.2019. (Presa județeană).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply