Depistat de jandarmi transportând lemne fără documente legale

0
761

3.000 de lei a fost valoarea amenzii aplicate de către jandarmii din Cernavodă, pentru transportul unei cantitatăți de peste 5 metri cubi de lemne, având avizul de însoțire cu valabilitatea expirată.

În cursul serii trecute, în jurul orei 17.30, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, aflat în misiune pe raza orașului Cernavodă, a observat o autocamionetă încărcată cu lemne, staţionând pe strada Răsăritului.

În urma verificărilor efecuate, oamenii legii au constatat că, pentru lemnele  transportate, șoferul autovehiculului avea avizul de însoțire expirat.

În acest context,  jandarmii au solicitat sprijinul lucrătorilor Ocolului Silvic Cernavodă pentru a măsura materialul lemnos în vederea încadrării juridice a faptei,  în urma măsurătorilor rezultând  o cantitate de 5,3 metri cubi.

Întrucât fapta este prevăzută de Legea nr. 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, şoferul autoutilitarei a fost sancţionat cu amendă în cuantum de 3.000 lei, lemnele fiind predate reprezentanţilor Ocolului Silvic Cernavodă.


Mangalia News, 05.10.2019.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply