Loteria Vizelor DV-2021. Care sunt noile condiții?

0
906

Departamentul de Stat al SUA anunță începerea programului Loteria Vizelor DV-2021, la data de 2 octombrie 2019. Nu se percepe NICIO TAXĂ pentru a participa. Instrucțiunile complete despre program și despre ̦̆ se pot găsi pe pagina oficială de internet a Departamentului de Stat, la: travel.state.gov/content/travel/en/

Cererile de înregistrare pentru programul Loteria Vizelor 2021 pot fi trimise începând de miercuri, 2 octombrie 2019, orele 19:00 şi până marţi, 5 noiembrie 2019, ora 19:00 (ora României), informează Ambasada Statelor Unite.

Instrucţiunile complete se pot găsi pe pagina de internet a Departamentului de Stat. Înregistrările sunt acceptate numai electronic, prin www.dvlottery.state.gov şi nu se percepe nicio taxă de participare. Există o nouă cerinţă pentru programul DV-2021, de a include numărul paşaportului solicitantului principal, ţara care l-a emis şi data de expirare. Această cerinţă se referă doar la solicitantul principal şi nu la dependenţii acestuia. Participanţii care nu vor include datele paşaportului vor fi descalificaţi.

De asemenea, participanţii vor trebui să includă câte o fotografie recentă, făcută în ultimele şase luni, conformă cu cerinţele publicate în instrucţiunile programului DV-2021. Înregistrările trimise care conţin aceleaşi fotografii folosite în programul DV din anul precedent (DV-2020) vor fi descalificate.


Mangalia News, 02.10.2019.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply