Mircea Diaconu, după ce ALDE și Pro România au votat să-l susțină la prezidențiale: Nu voi defila în campanie cu Ponta și Tăriceanu [VIDEO]

0
679
astratex.ro

Mircea Diaconu a declarat în exclusivitate la ”Punctul de întâlnire”, cu Radu Tudor, că nu va merge în campanie cu Victor Ponta și Tăriceanu. Candidatul la prezidențiale mărturisește că susținerea celor două formațiuni politice este pur logistică și nimic mai mult.

”ALDE și PRO România au hotărât să ma suțină pentru prezidențiale. Îmi sunt aproape, logistic, ca un candidat independent. Eu nu am bătut la ușa nimănui. Eu m-am dus pe trepte la Ateneu și am cerut susținere de peste tot. Aceste lucruri s-au discutat de dimineața până seara. Statutul meu e de independent, eu îmi duc campania, doar din punct de vedere logistic. Nu o să defilez cu cei doi lideri politici. Eu o să mă duc să vorbesc cu oamenii. Exact în piața publică. Voi fi eu, cu ei. Le răspund la tot ce mă întreabă. Trebuie să fii convingător. E o susținere de altă natură, nu stilul clasic”, a spus Mircea Diaconu.

VIDEO, aici.piese-auto-mangalia.roLeave a Reply