Nu se mai duelează, se aliază! Tăriceanu a bătut palma cu Ponta

0
1087

Nu se mai duelează, se aliază! Tăriceanu a bătut palma cu Ponta.

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a anunţat încheierea unei alianţe politice cu Victor Ponta prin care cele două formaţiuni vor avea grupuri parlamentare comune în Parlament.

“Discuții fructuoase, în această dimineaţă, cu liderul Pro România, Victor Ponta: am hotărât o viitoare colaborare sub forma unei Alianțe politice! ALDE şi Pro România vor avea grupuri parlamentare comune, şi astfel vom fi a treia forță politică parlamentară, după PSD şi PNL. În perioada imediat următoare grupurile de lucru ale celor două partide se vor întâlni pentru a stabili proiectul politic al Alianţei şi protocolul de colaborare”, a anunţat Călin Popescu Tăriceanu.

Cu toate acestea, Tăriceanu nu precizează şi cum va decurge relaţia cu partenerii din coaliţia de guvernare de la PSD şi dacă vor rămâne la guvernare. 

Această alianţă vine în contextul în care Tăriceanu s-a arătat dezamăgit de decizia PSD de a susţine un candidat propriu în alegerile prezidenţiale şi şi-a lansat singur candidatura. 

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

De asemenea, ALDE s-a raportat în ultimele zile şi extrem de critic privind felul în care Guvernul a decis să facă rectificarea bugetară. (cugetliber.ro).


Mangalia News, 08.08.2019.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply