IPJ Constanța: Noi cazuri de abateri de la legea circulației pe drumurile publice

0
1156

IPJ Constanța: Noi cazuri de abateri de la legea circulației pe drumurile publice

Activitate rutieră

La data de 3 martie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Mangalia au depistat un bărbat în vârstă de 25 de ani, din localitatea Darabani, județul Constanța, care a condus un autoturism neînmatriculat pe Șoseaua Constanței din Mangalia.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal.


La data de 3 martie a.c., ora 02.30, polițiștii din cadrul Secției 6 Rurală Cernavodă au depistat un bărbat în vârstă de 31 de ani, din localitatea Peștera, județul Constanța, care a condus un autoturism pe DJ 223, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul în aparatul etilotest fiind de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 3 martie a.c., ora 01.15, polițiștii din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au depistat un bărbat, în vârstă de 62 de ani, din municipiul Mangalia, care a condus un autoturism pe DJ 394, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul în aparatul etilotest fiind de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

La data de 2 martie a.c., ora 22.50, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Medgidia au depistat un bărbat în vârstă de 41 de ani, din localitatea Valea Dacilor, județul Constanța, care a condus un autoturism pe DN 22C, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul în aparatul etilotest fiind de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, polițiștii au stabilit faptul că respectivul conducător auto nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Toți cei trei conducători auto a fost conduși la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.


La data de 3 martie a.c., ora 00.10, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Lumina au depistat un bărbat, în vârstă de 26 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Câmpului din localitatea Lumina, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauze, polițiștii au întocmit dosare penale.


La data de 4 martie a.c., în jurul orei 12.00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Albești au depistat o femeie în vârstă de 44 de ani, care a condus un autoturism pe strada Gheorghe Doja din localitatea Albești, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.


La data de 4 martie a.c., în jurul orei 15.00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Albești au depistat un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice (0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat).

Conducătorul auto a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În ambele cauze, polițiștii rutieri au întocmit dosare penale.


La data de 6 martie a.c., ora 00.10, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism pe DN 3, fiind sub influența băuturilor alcoolice (0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat).

Conducătorul auto a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal.


Mangalia News, 07.03.2019.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply