Ce au difuzat radiourile în 2018: Carla’s Dreams, David Guetta, The Motans, J Balvin, Inna, Smiley, Jason Derulo, de mii și mii de ori

    0
    1285

    Ce au difuzat radiourile în 2018: Carla’s Dreams, David Guetta, The Motans, J Balvin, Inna, Smiley, Jason Derulo, de mii și mii de ori!

    Gata! Acum că l-am îngropat pe 2018, putem să răsuflăm ușurați. Vestea bună este că am supraviețuit (încă) unui an în care prostul-gust, mediocritatea, ideile puține și fixe ale directorilor de program au făcut legea în playlisturile radiourilor românești. Vestea proastă este că 2019 este abia la început, deci urmează alte 52 de săptămâni de foc.

    Site-ul Media Forest publică săptămânal un top 10 al celor mai difuzați artiști români și străini și al celor mai difuzate cântece românești și străine. Pentru cei care nu știu, site-ul monitorizează cele mai importante posturi de radio și de televiziune din România (găsiți lista completă pe acest link – click!). Uitându-mă pe cifrele oficiale furnizate de acest site, mă gândesc că poate ar trebui înființat un sindicat al oamenilor agresați de muzica proastă și mereu aceeași difuzată intens la posturile de radio. Ar trebui să existe o formă organizată prin care să ne putem apăra drepturile.

    Piese românești difuzate în heavy rotation la radio în 2018

    Smiley

    Cele mai ascultate posturi de radio (da, acelea care se bat cu cărămida-n piept că au milioane de ascultători) au învârtit în heavy-rotation doar 45 de cântece. Cel mai difuzat cântec românesc în 2018 a fost „Vals” al lui Smiley cu 5.807 difuzări. Acest cântec a stat în top 10 al celor mai difuzate timp de 26 de săptămânidin 52! A fost în heavy-rotation jumătate de an! Vârful difuzărilor a fost de 336 de ori într-o săptămână. De altfel, sunt 9 săptămâni consecutive în care a depășit pragul de 300 de difuzări. În cea mai slabă săptămână petrecută în heavy-rotation, Smiley a avut doar 103 difuzări.

    Pe locul 2 se află Manuel Riva feat Alexandra Stan – „Miami” cu 4.529 de difuzări. A stat în heavy rotation timp de 27 de săptămâni, iar vârful a fost de 218 difuzări într-o singură săptămână.

    Publicitate https://www.mangalianews.ro/

    Podiumul este completat de Blacklist feat Carla’s Dreams – „Tequila”. A fost în top 10 heavy-rotation timp de 30 de săptămâniVârful difuzărilor într-o săptămână a fost de 269!

    Piese internaționale difuzate în heavy-rotation la radio în 2018

    Continuarea, pe andreipartos.ro


     


    piese-auto-mangalia.ro

    lensa.ro


    Leave a Reply