RETROSPECTIVA SPORTIVĂ A ANULUI 2018 – Mangalia News [Foto/VIDEO]

    0
    941

    RETROSPECTIVA SPORTIVĂ A ANULUI 2018 – Mangalia News.

    Vă prezentăm o selecție a celor mai vizualizate articole din acest domeniu, publicate pe parcursul anului 2018. Iată care au fost cei mai buni sportivi din sudul litoralului, zona Mangalia – Limanu și cea mai importantă activitate pentru susținerea Educației și Sportului din Mangalia:


    6 martie 2018: DENIS ALIBEC, CEL MAI BUN! [Video]. Iar pentru informarea ”binevoitorilor”: mangalianews.ro/gala-fotbalului-romanesc

    25 martie 2018: Ana-Maria Pârvu, sportivă din Mangalia, legitimată la Clubul RAPID București, este noua Campioană Națională a României la Lupte, categoria 49 kg! https://goo.gl/5uZ8YJ BRAVO, Ana-Maria! 
    (În foto, alături de primul ei antrenor, George Marian Oancea).

    Publicitate https://www.mangalianews.ro/

    12.06.2018: VREM O ȘCOALĂ! VREM SALĂ DE SPORT! Galerie FOTO – Școala Gimnazială Gala Galaction Mangalia.

    18.09.2018: Campionatul Naţional de Viteză în Coastă. Emil Ghinea din Mangalia, locul întâi şi record personal la Cupa Gorjului „Acasă la Brâncuşi“!  https://goo.gl/QBSYJ1 [Revista presei]. BRAVO, EMIL! BRAVO, CAMPIONULE!

    05.11.2018: Clubul Sportiv Poseidon Limanu – 2 Mai, Locul I pe echipe, 4 titluri de campioni naționali, o medalie de argint și două de bronz, la Campionatul Național de Juniori de la Onești! https://goo.gl/gDJG9P [Mangalia News]. Felicitări, sportivelor și antrenorilor Alina Elena Ivan și Cornelius Dorian Trucmel!

    18.12.2018: Sportiva ANDREEA-BEATRICE ANA, premiată pentru rezultatele deosebite pe plan mondial și european https://goo.gl/SNfH1D#MangaliaNews.
    Gala Laureaților 2018! Sportiva Andreea-Beatrice Ana din Mangalia, premiată de Federația Română de Lupte, pentru rezultatele deosebite pe plan mondial și european! Calde Felicitări, Andreea-Beatrice, pentru aceste realizări și pentru titlul de ”Cea mai bună Sportivă a Clubului Steaua la Lupte Libere, pe anul 2018!”

    NE MÂNDRIM CU VOI! LA MULȚI ANI, SĂNĂTATE ȘI NOI SUCCESE! 🙂

    MN: Toate articolele pe teme sportive, publicate de cotidianul online Mangalia News pot fi vizualizate aici


    Mangalia News, Marți, 01.01.2019. 



    piese-auto-mangalia.ro

    lensa.ro


    Leave a Reply