Concertul de Anul Nou de la Viena, transmis în direct la TVR 1 şi TVR HD

    0
    1353

    Ca în fiecare an, Concertul de Anul Nou de la Viena, în direct la TVR 1 şi TVR HD

    Un adevărat ritual al fiecărui început de an. Cel mai mediatizat concert al tuturor timpurilor este, şi la început de 2019, la Televiziunea Română – TVR 1 şi TVR HD, de la ora 12.15, în prima zi a Noului An.

    Ce ne va aduce Noul An nu putem şti, dar, până vom afla, pe 1 ianuarie, avem parte de clasica feerie a Concertului de Anul Nou de la Viena. Mai bine de două ore de eleganţă şi rafinament prin spectacolul muzicii familiei Strauss, în transmisiune directă din impunătorul decor al Sălii de Aur de la Musikverein Viena.

    An după an, Concertul de Anul Nou de la Viena transformă Orchestra Filarmonicii din Viena în cel mai important ambasador muzical al Austriei. Şi al Europei, cu tot ce are mai reprezentativ bătrânul continent în materie de graţie şi armonie, valsul vienez.

    Publicitate https://www.mangalianews.ro/

    Mesajul către lume al Simfonicului din Capitala muzicii este, ca de fiecare dată, unul de speranţă, prietenie şi pace, în spiritul proaspăt şi energic al unui nou început. Nostalgie pentru 2018 şi optimism pentru anul ce vine, sentimente reorchestrate de o muzică accesibilă şi dinamică.

    1 ianuarie 2019 este o zi ce marchează aniversarea a 60 de ani de când acest „Concert al concertelor” este transmis, prin intermediul camerelor de televiziune, în întreaga lume,

    Anul acesta, Concertul de Anul Nou este televizat în peste 90 de ţări de pe mapamond şi va fi urmărit de mai mult de 40 de milioane de telespectatori.

    Mai mult, pe tvr1.tvr.ro



    piese-auto-mangalia.ro

    lensa.ro


    Leave a Reply