Alina Alexandra Dumitru, 3 Cupe din 3 posibile, trei urcări pe prima treaptă a podiumului, la prima etapă Women Rally, Timișoara! FOTO-VIDEO

0
513
2024 a început în forță cu prima etapă de la Timișoara. Cu mâna pe suflet, vă spunem că a fost una dintre cele mai emoționante etape de până acum.
Cele 50 de concurente s-au pregătit minuțios, iar rezultatele din manșele de concurs au fost pe măsură. S-au doborât recorduri proprii și chiar recorduri de etapă. Felicitări, tuturor concurentelor! V-ați descurcat impecabil pe asfaltul încins de la Shopping City Timișoara.
Am încheiat cu succes prima etapă Women Rally și am sărbătorit cu fast și eleganță rezultatele remarcabile, bucurându-ne de o atmosferă festivă la Casa Auto Timisoara. Adresăm pe această cale și mulțumiri speciale sponsorilor și partenerilor pentru susținerea lor. (sursa: Women Rally).
Podium Clasament General:
Locul 1 – Alina Alexandra Dumitru,
Locul 2 – Mirela Bejenariu,
Locul 3 – Adelina Frătean.

3 cupe din 3 posibile!

Alina Alexandra Dumitru – campioana olimpică unică a României la judo devenită, de ceva timp, pilot de curse cu acte în regulă “marca” Women Rally, la Women Rally 2024 – Timișoara, etapa 1, eveniment sportiv ce a avut loc pe 18 mai, a reușit uimitoarea performanță de a obține TREI URCĂRI PE CEA MAI ÎNALTĂ TREAPTĂ A PODIUMULUI: Locul I, în clasament general, Locul I, la clasa 3 și Locul I, la tracțiune față! Prea tare, THE GREAT CHAMP! Seara, la premierea & dineul de la Casa Auto Timisoara, am imortalizat, prin acest interviu, această reușită fantastică! (sursa: nascutpentrusport).

Mangalia News, 22.05.2024.



piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press România



Leave a Reply