Poate va suna ciudat, dar voi spune: 2019, please don’t be awesome! Vreau un 2019 care să mă transforme pe mine într-un om extraordinar!

    0
    680

     

    ”Poate va suna ciudat, dar voi spune: 2019, please don’t be awesome! Vreau un 2019 care să mă transforme pe mine într-un om extraordinar!”

       De ceva timp m-am tot gândit ce să scriu acum, când sfârșitul anului se apropie. Chiar dacă, poate e un pic cam devreme pentru asta, vă voi împărtăși azi gândurile mele…

       Problema este că mie nu-mi plac sfârșiturile de niciun fel… De altfel, nici nu cred în ideea de sfârșit, cred doar în transformare. Anul 2018 se va transforma în 2019, noi ne vom transforma, sper, în unii mai buni, mai înțelepți, mai toleranți, mai puternici. 

       Nu-mi plac bilanțurile de sfârșit de an, nici planurile mărețe pentru anul care o să vină. Degeaba ne umflăm în pene cu realizarile, degeaba ne simtim frustrați pentru ce nu am reusit… Important e dacă am învățat ceva din experiențele pe care ni le-a oferit viața si dacă transformarea noastra interioară e in sens pozitiv.

    Publicitate https://www.mangalianews.ro/

       Nu-mi plac planurile amănunțite si mai ales nu-mi place rigiditatea pentru că stiu că oricum nu vor fi respectate iar dacă te cramponezi de ce ti-ai propus risti sa pierzi din vedere noile date care apar, pierzi obiectivitatea momentului si spontaneitatea.

      Poate cineva îmi va spune că pentru a construi o casă ai nevoie de un plan amănunțit… Eu as spune că, pentru a construi, în viață ai nevoie doar de o bază, o direcție, un sens…, imaginație, materie, minte, suflet și condiții prielnice.

       Asa că, poate va suna ciudat, dar voi spune: 2019, please don’t be awesome!

       Pentru că nu, nu vreau un 2019 extraordinar, vreau un 2019 care să mă transforme pe mine într-un om extraordinar și asta vă doresc şi vouă, dragi prieteni!

       Ibrahim Ibadula, decembrie 2018.


    Mangalia News, 27 decembrie 2018.



    piese-auto-mangalia.ro

    lensa.ro


    Leave a Reply