Liceenii de la Colegiul Economic Mangalia au fost spiridușii lui Moș Crăciun, pentru prichindeii de la grădinița din Pecineaga

    0
    1029

    Liceenii de la Colegiul Economic Mangalia au fost spiridușii lui Moș Crăciun, pentru prichindeii de la grădinița din Pecineaga.

    „Nu contează cât dăruiești, ci cât de multă dragoste pui în ceea ce dăruiești.” – Maica Tereza.

    Duminică, 16 decembrie, membrii grupului EcoVoice (Colegiul Economic Mangalia), cu toată dragostea pe care o au în suflet, au mers la Pecineaga, la nişte copii cuminţi şi frumoşi tare, ca să aducă prin colindele lor vestea naşterii lui Iisus.

    Activitatea numită “Moș Crăciun, oricine ești, mulțumim că dăruiești!”, a fost  organizată de Asociația Umanitară Iulia Andreea Movilă, la grădinița din Pecineaga. Am simțit căldura locului, iar entuziasmul si bucuria  din ochii celor mici ne-au încălzit tuturor inimile. Nimic nu poate fi mai frumos decât să ştii că prin ceea ce eşti şi prin ceea ce faci aduci  bucurie în jurul tău. Întâlnirea cu cei mici a fost prilej de emoţie şi fericire, de împlinire sufletească. Cîntece, voie bună, preoții comunei, părinți și voluntarii asociației, deosebiți și implicați cu adevărat. O familie mare şi fericită, nişte oameni care au înţeles cu adevărat ce este important în viaţă şi anume că nu te poţi bucura cu adevărat de ceva decât dacă şi ceilalţi din jurul tău sunt bine.

    Noi, câțiva profesori şi elevi ai Colegiului Economic Mangalia, am fost spiriduși pentru câțiva copii și-am fi vrut să le vedem ochișorii la primirea cadourilor, dar era agitație mare, dorință, asemenea, așa că am purces către casele noastre.  🙂

    Rodica Ciobanu-Movilă, vă mulțumim pentru lumina caldă din ochi pe care ne-ați oferit-o, pentru cuvinte, pentru îmbrățișari, pentru bucuria pe care am simțit-o astăzi fiind alături de voi toți, de la mic la mare.

    Publicitate https://www.mangalianews.ro/

    Sărbători senine, cu Dumnezeu în capul pieptului!


    Mangalia News, 17.12.2018.



    piese-auto-mangalia.ro

    lensa.ro


    Leave a Reply