CONSILIERII LOCALI ÎN DIRECT – Menabit Ozzy: ‘Vreau să se dezvolte Mangalia, sunt consilier local, dar nu pot face nimic din cauza celor care conduc primăria’

    1
    1622

    Menabit Ozzy:

    ”Dragă Mangalia News, 

    Din cele 10 puncte din acele propuneri din partea I, cel puțin 5 sunt niște …. neinspirate, pe care le-am văzut și la Mihai Sorin ca fiind ideile sale. Cum nu l-am văzut să aibă un artificiu de gândire niciodată, nicio idee născută pe loc de sine, am convingerea că le-a preluat. 

    Este ușor să spunem “Hai să folosim Parcul Industrial. Hai să facem cluster!”. Nu vin companii și fabrici pentru că am decretat noi să fie un cluster industrial. Avem parc industrial și nu au venit investitori. Doar pentru că se numeste astfel nu vin investitorii. 

    Este la fel cum am spune: “Dacă vrem să avem turism, trebuie să dezvoltăm turismul! Așa ar intra mai mulți bani în Mangalia.” 

    Publicitate https://www.mangalianews.ro/

    Mulțumesc, frumos! Trebuia multă inteligență să concluzionăm că va creste turismul dacă îl dezvoltăm? 

    CUM FACI ASTA??? 

    Stim ca ar fi bine să avem parc industrial cu companii care asigură locuri de muncă, dar cum facem asta??? 

    Eu sunt consilier local. Deci v-ați adresat și mie. Eu am muncit, am trimis la toți atașații comerciali de la consulate și ambasade, am trimis studii de piață pe diverse domenii, am trimis ofertele de oportunități, SWOT, studii de fezabilitate pentru anumite domenii, cu infrastructura din parcul industrial, l-am folosit pe dl. Ungureanu.

    S-au arătat interesate diverse companii și au mai cerut informatii. Aceste informatii sunt în primărie. Primăria refuză să îmi dea informatii, chiar astăzi un șef de serviciu mi-a răspuns că ea este angajata primarului, nu a Consiliului Local. Asa le-a spus primarul. Le dai legea și nu-i interesează, așa a ordonat primarul. 

    Deci… Sunt consilier local, sunt receptiv, chiar mă pricep pentru că am ridicat afaceri mari în trecutul meu, care funcționează și astăzi la nivel național. 

    Mai mult, am știut să conving prezentandu-mă la consulate, ori prin studiile de piață pe care le-am realizat. Vreau să se dezvolte Mangalia, sunt consilier local, dar nu pot face nimic din cauza celor care conduc primăria. 

    Am să revin punctual pe cele 10 subiecte”.


    (Comentariu pe marginea articolului PROIECTE PENTRU MANGALIA. În atenția cetățenilor, aleșilor locali și parlamentarilor de Mangalia și Constanța! [republicare] Mangalia News, vineri, 26 octombrie 2018).


    Mangalia News, 28.10.2018.



    piese-auto-mangalia.ro

    lensa.ro


    Leave a Reply