PROIECTE PENTRU MANGALIA: PROPUNERI CONCRETE PRIMITE DE LA CITITORI

    2
    1121

    În urma articolului nostru publicat ieri – PROIECTE PENTRU MANGALIA. În atenția cetățenilor, aleșilor locali și parlamentarilor de Mangalia și Constanța -, iată primele ecouri materializate în propuneri concrete, pe care le-am primit azi de la un cititor al cotidianului online Mangalia News, căruia îi mulțumim pentru spiritul civic manifestat:

    • Renovat stadionul de către Primărie, cu sprijin de la Compania Națională de Investiții, pe un termen de 3 ani;
    • Reînființarea echipei de fotbal de către Primărie / Consiliul Local, care au dreptul de a investi maxim 5% din buget în sport;
    • Amenajararea Insuliței cu locuri de joacă, locuri de făcut gratar, spații pentru depozitat gunoiul și niște bănci, undeva pe mal, unde te poti relaxa în liniște.
    • Amenajarea plajei de pe Insuliță;
    • Repararea și asfaltarea digului spre farul vechi. La fel ca pe Insuliță, dotarea cu niște bănci pe care să stai și să admiri marea;
    • Repararea digurilor în toate stațiunile din sud;
    • Drum pietonal și pentru bicicliști, din Mangalia până în Olimp, de-a lungul coastei, pentru plimbări, alergat, sport, cu fonduri europene solicitate de Primărie, în următorii 3-5 ani.
    • Sensuri giratorii, la Gară-Lidl și la intersecția de la Adi-Man.

    UPDATE: Aș propune și eu ceva. Nu e un proiect, ci doar o metodă să nu aruncăm cu banii pe fereastră. Să se furnizeze căldură doar când este necesar. Acum, când scriu acest comentariu, afară sunt 20 de grade la umbră și se furnizează căldură. E normal? Comentariu by lucian visa — 27 octombrie 2018.


    S.I: Nu sunt din Mangalia sunt din București, dar aș avea o propunere care ar putea deveni un proiect pentru orașul Mangalia. Mă refer la amplasarea unor diguri intermediare între cele existente din zona Mangalia, Saturn, care ar putea încetini formarea valurilor și eroziunea plajelor. Cred că astfel s-ar micșora și numărul de cazuri de înec pe timp de valuri.

    MN: Vă mulțumim pentru propunerea concretă. Dacă ați putea detalia ideea, poate se va găsi cineva să o preia și să o transforme intr-un proiect fezabil… Scrieți-ne pe adresa redacției: [email protected]


    Mangalia News, 27.10.2018. (sursa: D.P).

    Publicitate https://www.mangalianews.ro/


    piese-auto-mangalia.ro

    lensa.ro


    Leave a Reply