Ce iti ofera mobila de lux si de ce ai face o astfel de alegere pentru casa ta?

    0
    1072

    Ce iti ofera mobila de lux si de ce ai face o astfel de alegere pentru casa ta?

    Atunci cand te gandesti la “acasa” te gandesti de fapt la acel loc in care te simti bine, in care poti fi tu insati, in care nu trebuie sa ai secrete, locul in care iti place sa ajungi in fiecare seara si in care te simti confortabil. Pana la urma  exact despre asta este vorba: despre confortul pe care casa ti-l ofera. Si pentru ca un element important in aceasta ecuatie este modul in care iti amenajezi locuinta, am decis sa analizam daca mobilierul de lux este o investitie meritata sau nu.

    Mobilierul din lemn masiv ofera confort si durabilitate

    Nu degeaba sectorul HoReCa si cel de business alege mobilier din lemn masiv. Intotdeauna este tratat chimic intr-un mod special. Acestea au avantajul rezistentei in timp, fapt care scuteste proprietarul de multe discutii cu furnizorii, drumuri si cheltuieli. Durabilitatea unei mobile din lemn poate ajunge si la 20 – 25 ani, ceea ce nu putem spune si despre mobilierul produs in serie, fabricat din PAL sau MDF. Acesta din urma are noroc daca rezista 10 ani. Iata, asadar, un prim avantaj pentru care atunci cand iti mobilezi casa ar trebui sa alegi o mobila din lemn masiv.

    Publicitate https://www.mangalianews.ro/

    In ceea ce priveste confortul oferit de acesta, mobilierul de lemn are avantajul posibilitatii adaptarii formei si dimensiunilor astfel incat sa se potriveasca cu spatiul in care este amplasata. Doar asa poti folosi fiecare centimetru de care dispui intr-un mod inteligent, potrivit nevoilor tale. Tot la categoria confort sporit intra si materialele din care mobila de lux este fabricata. Pe langa lemnul masiv si vopselele de calitate, deseori sunt folosit materiale textile tesute sau brodate manual, velur sau catifea de cea mai buna calitate si, bineinteles, piele naturala. Toate acestea inseamna un pret mai mare, dar si un confort si un aspect estetic superior oferit locuintei tale.

    Mobilierul de lux este unic prin design si apreciat pentru functionalitate

    Un lucru pe care managerii din HoReCa si sectorul de business il apreciaza este unicitatea mobilierului. Este de la sine inteles ca nimeni nu isi doresta ca in hotelul sau in restaurantul lor sa exista paturi sau scaune identice cu ale unui competitor. De aceea apeleaza la producatori de mobila de lux, fiind capabili in acest mod sa isi personalizeze mobila cu elemente decorative specifice.

    Poti face acelasi lucru pentru casa ta. Imagineaza-ti cum ar fi sa te viziteze prietenii si sa descopere ca aveti acelasi dormitor, spre exemplu, sau aceeasi canapea in living. Mobila de serie este, intr-adevar, mai ieftina. Dar nu este adaptata spatiului tau si nu este… unic.

    Alegand mobilierul de lux, poti solicita producatorului, chiar aici, ca patul sa aiba un cadru intr-o anumita forma, ca tapiteria sa fie intr-o anumita culoare, iar cadrul patului sa fie realizat intr-o anumita culoare cu elemente decorative inspirate din natura sau din stilul renascentist. Poate fi o mobila bogata in elemente sculptate sau poate fi un mobilier de lux modern, cu linii drepte si manere ascunse, cu sisteme de deschidere push si cu spatii de depozitare ascunse. Asa cum puteti banui, sistemele de glisare sau de inchidere-deschidere a usilor / sertarelor vor fi de cea mai buna calitate. Nu vor sari de pe sina si nu vor scartai in timp. Daca ai avut mobila achizitionata direct din magazin, mobiler realizat in serie, mai ales in bucatarie, vei gasi accesoriile premium foarte utile, cum sunt cele de pe rominafurniture.ro

    Este normal ca primul pas in momentul inceperii mobilarii casei tale sa fie o documentare bazata pe modelele existente pe care le poti intalni in magazine sau online. Dar acest lucru iti poate oferi suficiente idei incat sa soliciti producatorului realizarea unei combinatii de elemente din mai multe modele care ti-au placut. Fie ca alegi design-ul cadrului pentru pat dintr-o fotografie gasita online, culoarea tapiteriei identificata intr-o alta fotografie si vopseaua intr-o nuanta potrivita acesteia, dar si zugravelii, sau ca decizi sa soliciti si proiectarea mobilierului tot consilierului cu care o vei produce, rezultatul va fi unui spectaculos. Dupa montarea ei si amplasarea in camere vei avea un aspect unic si confortabil, perfect realizat pentru casa ta.

    Faptul ca vii acasa in fiecare seara cu placere, ca iti place sa petreci dupa-amiezile de weekend in canapeaua din living sau sa gatesti in bucataria creata dupa nevoile tale iti vor usura mult viata si iti vor schimba starea de spirit chiar si dupa o zi dificila. Iar confortul tau si al familiei tale merita orice investitie! (P).


    Mangalia News, 26.10.2018.



    piese-auto-mangalia.ro

    lensa.ro


    Leave a Reply