RIUF, cel mai mare eveniment educațional din Europa de Sud și de Est ajunge în weekend, la Constanța

0
947

RIUF, cel mai mare eveniment educațional din Europa de Sud și de Est ajunge în weekend, la Constanța.

Aflat la cea de-a 23-a ediție, RIUF – The Romanian International University Fair revine în acest weekend, pe 13 octombrie, la Hotel Ibis Constanța, cu activitati noi si universitati aflate în premieră în România.

O treime din universitățile de stat din Marea Britanie vor fi prezente la RIUF în această toamnă

Peste 40 de universitați și instituții educaționale din țări precum România, Marea Britanie, Olanda, Danemarca, Eleveția sau USA sunt pregătite să răspundă la întrebările legate de programele de studiu (licență, masterat, MBA, doctorat) din țară și din străinătate. La RIUF vor fi prezente 20 de universități din Marea Britanie și universități aflate în top 100 mondial precum University of Essex, Northumbria University, University of London.

Peste 4.500 de programe de studiu în peste 30 domenii de activitate din 9 țări

La RIUF Constanța vizitatorii vor găsi peste 4.500 de programe de licență și masterat în peste 30 de domenii de activitate precum inginerie, arte, business, marketing, IT&Computer Science, management hotelier, drept, medicină, arhitectură.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Consiliere educațională și de orientare în carieră gratuită în timpul evenimentului

Pe lângă gama variată de universități prezente, la RIUF poți interacționa cu organizațiile orientate către programele de dezvoltare personală, profesională și orientare în carieră sau care oferă cursuri de limbi straine. Astfel, pe lângă consilierea educațională, târgul internațional de universități RIUF oferă tinerilor români o experiență completă și o imagine de ansamblu asupra parcursului lor profesional.

Te înregistrezi online şi primeşti după eveniment o oferta personalizată de studii 

Pentru a participa la târgul internaţional de universităţi RIUF trebuie să completezi formularul online de pe www.riuf.ro. Înscrierea pe site îţi permite accesul pe toată durata târgului, inclusiv la prezentările susţinute de către reprezentanţii universităţilor din cadrul evenimentului şi, la finalul târgului internaţional de universităţi, vei primi o oferta personalizată de studii în funcţie de domeniile şi ţările tale de interes.

La RIUF afli tot ce trebuie să știi legat de studiile în Romania sau în străinătate și descoperi că este mult mai ușor decât crezi să studiezi unde vrei. Înregistreaza-te pe www.riuf.ro și vino în Constanța, pe 13 octombrie, la Hotel Ibis.

RIUF – The Romanian International University Fair se va organiza în această toamnă și în București (6-7 octombrie), Cluj Napoca (9 octombrie) și Iași (11 octombrie).

Despre Grupul EDUCATIVA

EDUCATIVA este un grup de organizații non-guvernamentale și companii ce dezvoltă produse și servicii educaționale care ajută tinerii români în identificarea și fructificarea oportunităților de dezvoltare personală. Printre programele EDUCATIVA se numără serviciile de consiliere educațională EDMUNDO, UNIVERSALIO si EDMERICA, serviciul de recrutare Reviro si platforma centralizată de înscriere la universități din România, AdmitereOnline.ro.


Mangalia News, 11.10.2018.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply