INCENDIU DE PROPORŢII LA 23 AUGUST!
AU ARS DOUĂ CASE! VIDEO

0
2774

INCENDIU DE PROPORŢII LA 23 AUGUST! VIDEO.

Pompierii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitaţi să intervină în mai multe localităţi, pentrzu stingerea unor incendii. Un incendiu a fost semnalat la Pietreni, la o şiră de paie, în timp ce în comuna 23 August flăcările au cuprins acoperişul unei case cu etaj!

La faţa locului acţionează mai multe autospeciale de stingere, existând pericolul ca flăcările să se extindă şi la casele învecinate.

“La 23 August colegii au găsit incendiul generalizat la întreg acoperișul şi extins la acoperișul casei alăturate, pe o suprafață totală de aprox 450 mp. În sprijin a mai ajuns o autospeciala de mare capacitate de la Mangalia”, au precizat reprezentanţii ISU Dobrogea. (replicaonline.ro).

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

CUGET LIBER: Un incendiu a izbucnit la 23 August, în această seară. Focul s-a extins și la o casă din imediata apropiere.

O suprafață totală de aprox 450 mp a fost mistuită de flăcări. In sprijin a mai ajuns o autospecială de mare capacitate de la Mangalia.

 Sunt 15 pompieri cu 4 autospeciale de stingere și un echipaj de prim ajutor SMURD. (surse: presa județeană si Facebook).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply