Bătaie la o terasă de pe litoral. Turişti daţi afară pentru că erau în pantaloni scurţi

0
3277

Bătaie la o terasă de pe litoral. Turişti daţi afară pentru că erau în pantaloni scurţi.

Mai mulţi turişti s-au luat la bătaie cu angajaţii unei terase, deoarece nu au fost lăsaţi să intre îmbrăcaţi doar în pantaloni scurţi.

Incidentul s-a produs vineri, 17 august, la o terasă din localitatea 2 Mai. Din cauză că nu aveau o ţinută corespunzătoare, 6 turişti nu au fost lăsaţi să intre, de angajaţii localului.

„Poliţiştii, împreună cu o patrulă de  jandarmi, au intervenit pentru aplanarea scandalului, în acesta fiind implicate mai multe persoane, respectiv 6 turişti, cu vârste cuprinse între 15 şi 38 de ani şi 5 angajaţi ai restaurantului. 4 persoane au fost conduse la spital pentru îngrijiri medicale. Niciuna dintre acestea nu a rămas internată”, transmite Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa.

Din primele cercetări, s-a stabilit faptul că scandalul s-a produs pe fondul nerespectării codului vestimentar de către 2 dintre turişti, care nu ar fi fost lăsaţi să intre în incinta restaurantului. În cauză, poliţiştii constănţeni continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Citeste mai mult: adevarul.ro/locale/constanta. 18.08.2018.piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press RomâniaLeave a Reply