Primarul din Limanu, mesaj DUR după bătaia din 2 Mai: ‘Dacă se striga M**E PSD, jandarmii interveneau imediat, aşa… au venit după câteva ore’!

0
3104

farmec.ro
carturesti.ro%20

REPLICA: Primarul din Limanu, mesaj DUR după bătaia din 2 Mai: ‘Dacă se striga M**E PSD, jandarmii interveneau imediat, aşa…, au venit după câteva ore’.

Primarul comunei Limanu (localitate de care aparţin Vama Veche şi 2 Mai), Daniel Georgescu este extrem de supărat pe lipsa de reacţie a Jandarmeriei în cursul serii de vineri! Conform edilului, în momentul în care s-a declanşat o bătaie într-un local din 2 Mai, au existat mai multe apeluri la 112, însă echipajul Jandarmeriei a întârziat să apară.

“Jandarmeria are un echipaj de intervenţie în localitatea noastră, dar jandarmii, în loc să patruleze pentru a preveni eventuale scandaluri, stau în maşină. Când le-am atras atenţia că bătaia a fost la ora 18.30-19.30, iar ei au apărut abia la 12 noaptea, mi-au spus că nu se subordonează primăriei, că nu se subordonează nimănui, şi să-mi văd de treabă”, a relatat, extrem de supărat, Georgescu.

Primarul susţine că anul acesta, comparativ cu anul trecut, numărul de furturi s-a înjumătăţit, dar că scandalurile şi bătăile s-au dublat! “Aşa ceva, bătăi de genul acesta, nu s-au petrecut la noi, în 2 Mai. Să ajungă oamenii să îi reţină pe cei care au devastat un restaurant, şi să-şi ia bătaie şi oamenii respectivi pe stradă… aşa ceva este inadmisibil. Furturi nu mai sunt aşa multe, se doarme în centrul localităţii, în rulote, cu rulotele deschise… Dar cu bătăile… nu se poate aşa ceva. Le-am şi spus: dacă striga cineva m**e PSD, interveneau imediat, dar la o asemenea bătaie au venit după câteva ore. E inadmisibil să existe oameni bătuţi, chiar şi minori, iar ei să stea să îi audieze într-o parcare la 12 noaptea. Păi, de ce am mai pus la dispoziţia Poliţiei şi Jandarmeriei sediu? Mai bine renunţăm şi ne apărăm singuri”, a declarat primarul comunei Limanu, care, atenţie!, este membru PSD.

Vom reveni.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

A.C, 18.08.2018.

Vezi şi: https://www.replicaonline.ro/restaurant-din-2-mai-devastat-de-un-grup-de-indivizi-angajatii-bagati-in-spital-364584/



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply