19 mai -”Noaptea Muzeelor”! Concert extraordinar Harry Tavitian la MINAC. Programul muzeelor

0
915

TELEGRAF Online: Sâmbătă, 19 mai, se va desfăşura programul „Noaptea Muzeelor”.

Vor putea fi vizitate:

Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa

Program: 18.00-24.00, intrarea liberă; Muzeul poate fi vizitat și luni.

De interes: Momente artistice de reconstituire istorică şi coregrafie; Vizitarea tuturor secțiilor;

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Eveniment: Începând cu ora 22.00, Fundaţia Culturală Harry Tavitian şi Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa vă invită la concertul extraordinar de jazz HARRY & AIDA TAVITIAN, intitulat „Arheologie muzicală”.Concertul se va desfășura în sala ”Adrian Rădulescu”. Intrarea este liberă. Sala are doar 100 de scaune montate special, deci va trebui să ajungeți mai devreme. În timpul concertului, accesul în sală se va putea face doar în pauzele dintre piese.

Muzeul Naţional al Marinei Române

Program 18.00-24.00, intrarea liberă.

De interes: expoziţii temporare: „Paraşutismul militar-repere istorice”, „Din activitatea Cercetaşilor României” – expoziţie de fotografie, „Cromatica în artele vizuale” – expoziţie de pictură, grafică, fotografie, goblen şi tapiserie organizată de Careul Artelor „Amfora”, precum şi „Maistrul Militar de Marină între profesie şi pasiune” organizată de Liga Maiştrilor Militari de Marină

Acvariul Constanța

CMSN organizează ”Noaptea Muzeelor” la Acvariu, deoarece regimul animalelor nu permite vizitarea Microrezervației.

Muzeul de Arheologie “Callatis”

Program: 18.00 şi 24.00.

De interes: Vernisajul expoziţiei temporare „Să cunoaştem colecţionarii cetăţii”: Ferodin Iaia – “Universul ceasurilor din colecţia Ferodin Iaia” şi Mihai Ionescu care aduce în atenția publică – minerale şi flori de mină.

Vor fi prezentate rezultatele ultimelor cercetări arheologice de către arheologii de la Institutul de Arheologie “Vasile Pârvan” Bucureşti şi echipa de cercetători de la Muzeul “Callatis” și povestea ansamblului funerar din movila Documaci.


Nu uitați că RATC pune la dispoziția participanților la evenimentul „Noaptea Muzeelor”, în noaptea de 19 – 20 mai 2018, autobuze pe următoarele linii:

• 2-43 – 2 autobuze

• 5-40 – 2 autobuze

Autobuzele vor circula până la ora 02:00, la interval de 30 minute.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply