Arca TV: Cea mai bună reclamă pentru Românii din Diaspora o fac Românii din Diaspora!

1
1161

Arca TV: Când gândim o nouă emisiune, prefer să le spun tuturor că au mână liberă în a alege oamenii și subiectele locale… normal, ei le cunosc cel mai bine. Încercăm să implicăm cât mai mulți, dar unii poate nu au timp, unii nu știu despre această platformă a noastră, unde fiecare are posibilitatea de a se exprima și de a promova orice inițiativă în beneficiul Românilor din Diaspora.

Fiecare o face din dorința de a arăta tuturor că existăm și suntem capabili să fim uniți. Este vorba despre noi, nu despre Arca TV, o persoană sau alte interese.

Emoția și bucuria vin în momentul când adun materialele, filmate așa cum poate fiecare, și le montez, dând o formă coerentă și încercând să vă prezint produsul finit…, emisiunea asta lunară, pentru care mulți Români adevărați depun eforturi și își rețin emoțiile, doar pentru mândria de a fi Român și de a reuși să vă prezinte tot ceea ce avem mai bun.

Sunt mândru de toți colaboratorii Arca TV, vă mulțumesc și nu am cuvinte să exprim sentimentul de mândrie, de fiecare dată când montez emisiunea.

În curând, din Dubai, Dan Mitre, corespondent Arca TV Dubai, cu materiale EXTRAORDINARE despre Români EXTRAORDINARI, realizate cu ajutorul unor Români EXTRAORDINARI!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Lucian Blaga, Arca TV, Houston, Texas, USA.


Mangalia News, partener media oficial în proiectul ARCA TV USA.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


1 COMENTARIU

Leave a Reply