Primarul Cristian Radu solicită ministrului Economiei rezolvarea rapidă a crizei din şantier, pentru a se evita „pierderea acestui punct strategic de dezvoltare industrială”

0
1541

Situaţia critică pe care o parcurge DMHI de câteva luni buni, a atras atenţia primarului municipiului Mangalia, Cristian Radu, care a transmis ministrului Economiei, Dănuţ Andruşcă, preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, dar şi primului ministru Viorica Dăncilă, scrisori prin care cere rezolvarea urgentă a crizei.

„În calitate de primar al UAT (Unitate Administrativ Teritorială) Mangalia, doresc să vă informez asupra faptului că prelungirea situaţiei de incertitudine sau închiderea acestui şantier de lungă tradiţie va avea un impac social şi economic major pentru Mangalia, pentru judeţul Constanţa, dar şi pentru economia ţării, prin pierderea unui punct strategic de dezvoltare industrială şi a mii de locuri de muncă”, scrie Cristian Radu. 

Edilul ne-a declarat faptul că de la instalarea perioadei critice, a făcut mai multe demersuri, numai că desele schimbări din Ministerul Economiei le-au făcut inutile.

Având în vedere faptul că la minister există o nouă conducere, edilul a reluat dialogul pe tema problemei şantierului, sperând ca lucrurile să se îndrepte pe drumul cel bun, întrucât o tergiversare ar avea efecte devastatoare asupra întregului judeţ. (sursa: editiadesud.ro, 15.02.2018).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply